FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Ez az építő- és játékkészlet tökéletes bevezetés a Marvel szuperhőseinek világába. A Disney + "Spidey and His Amazing Friends" című sorozatának fiatal rajongói négy DUPLO-figurát találhatnak híres karakterekből: Pókember, Hulk, Miss Marvel és Green Goblin. Velük együtt a gyerekek óriáskeréken ülhetnek, lángoló tökbombákat lőhetnek, vízágyúval játszhatnak és forgó rotoros helikopterben repülhetnek. A gyerekek fontos készségeket fejleszthetnek, ha kreatív kalandokat játszanak szuperhősökkel.

Csodálatos kalandok fiatal szuperhősöknek – a Disney+ „Spidey and His Amazing Friends” sorozat rajongói imádni fogják a LEGO® DUPLO® Marvel Pókember és a Vidámpark barátai (10963) készletet.
Ez a vidám készlet lehetővé teszi vidámpark építését, és négy LEGO® DUPLO® figurát tartalmaz a Marvel univerzum karaktereiből: Pókember, Hulk, Miss Marvel és Zöld Goblin.
A fiatal szuperhősök készségeiket fejlesztik, miközben forgatják az óriáskereket, lángoló tökbombákat indítanak el, vízágyúval játszanak, helikoptert repülnek és kreatív kalandokat élnek át.
A készlet több mint 28 cm magas, 20 cm széles és 17 cm mély, és átépíthető és kombinálható más LEGO® DUPLO® játékkészletekkel, hogy az ötletes játék még szórakoztatóbb legyen.
Minden LEGO® DUPLO® készletet szakértők terveztek szórakoztató történetekkel, vidám színekkel, sokféle karakterrel és sok részlettel, hogy a kicsik NAGYON kezdhessék életútjukat.
A LEGO® DUPLO® darabok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak. Ez megkönnyíti a kicsik számára a blokkok felemelését, elhelyezését és szétszedését.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.