FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Lebei Bear A5 gyermek kamera rózsaszín 16G memóriakártya

3 699,00 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
15 darab
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm7031
EAN:
=VLOOKUP(A652,Munka1!D:E,2,FALSE)
Utolsó aktualizálás
3 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


A5 3MP Kids Camera - az ideális ajándék minden kis fotós számára, aki szeretne megörökíteni a világ csodáit. Ez a gyerekeknek tervezett digitális fényképezőgép és videokamera tökéletes választás a 3-12 éves korosztály számára, akik szeretnék kifejezni kreativitásukat és rögzíteni az élet legszebb pillanatait.

Főbb jellemzők:


3 megapixeles kamera: Az A5 gyerek fényképezőgép 3 megapixeles képminőséget kínál, amely éles, tiszta képeket tesz lehetővé a gyermekek számára.


3 hüvelykes HD érintőképernyő: A 3 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyő egyszerű és intuitív kezelést biztosít a gyermekek számára, lehetővé téve számukra a fényképek és videók előnézetét, szerkesztését és megosztását.


720P videofelvétel: A kamera 720P minőségű videofelvételt kínál, így a gyermekek élvezhetik a kiváló minőségű videók készítését és lejátszását.


Robusztus kialakítás: A fényképezőgép strapabíró és cseppálló anyagból készül, amely ellenáll a gyakori használatnak és a gyerekek kezelésének, így hosszú távon használható.


Gyermekbarát kezelőfelület: Az A5 gyermekkamera könnyen használható, gyermekbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely szórakoztató és tanulságos élményt nyújt.


Kreatív szűrők és effektek: A beépített szűrők és effektek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különleges és egyedi képeket és videókat készítsenek, felfedezve ezzel a kreativitásukat.


Hosszú üzemidő: Az újratölthető, beépített akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így a gyermekek zavartalanul élvezhetik a fényképezést és a videofelvételt.


SD kártya támogatás: A fényképezőgép támogatja a microSD kártyákat (nem tartozék)



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.