FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

LÁMPA ZSEBLÁMPA NAPELEMES COB KEMPING POWERBANK ERŐTELJES

2 721,59 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
50 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Az NZY ZJ-1158 egy multifunkcionális hordozható LED-es zseblámpa. Beépített 1200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, és lehetővé teszi az okostelefon USB-n keresztüli töltését. A zseblámpa egyik jellemzője egy napelem jelenléte, amely lehetővé teszi a készülék töltését bármely olyan helyen, ahol közvetlen napfény érhető el. Kiválaszthatja a szükséges világítás típusát: a fő lámpát vagy a test fényét. A hordozható lámpának számos felhasználása van. A kényelmes kialakítás lehetővé teszi, hogy sík felületre tegye, vagy lógjon, valamint kényelmesen tartsa a kezében egy övvel. Ez az eszköz bárhol telepíthető: a hálószobában vagy a gyermekszobában, a folyosón, a fürdőszobában és általában bárhol, ahol mobil fényforrásra van szükség. A lámpa hordozható zseblámpaként, lámpaként, éjszakai fényként vagy tartalék fényforrásként használható a szobában, amikor a készülék ki van kapcsolva. Az NZY ZJ-1158 egy modern lámpa különböző otthoni helyzetekben

A ZJ-1158 multifunkcionális kempinglámpa jó partner lesz horgászatkor, piknikezéskor, kempingezéskor, pavilonban vagy otthon, amikor a fények kialszanak. A lámpa meglehetősen kis súlyú, mivel tartós műanyagból készül, és a beépített akkumulátornak köszönhetően önállóan működik. Power Bank funkcióval is rendelkezik az USB-modulok vészhelyzeti töltéséhez.

A lámpa kialakítása oly módon van átgondolva, hogy az öv függőleges vagy vízszintes helyzetben tartsa a kezében. A lámpát egyszerűen függőlegesen is elhelyezheti bármely sík felületen.

Technikailag a ZJ-1158 zseblámpa két alkalmazási változatot ad - zseblámpaként irányított fényárammal és lámpaként / éjszakai lámpaként diffúz fénygel. A zseblámpának két fényerő-módja és egy vészhelyzeti villogó módja van, míg a lámpának csak két fényereje van. Az összes üzemmódot felváltva kapcsolják be a lámpa felső oldalán található bekapcsológomb megnyomásával.

A zseblámpa lámpájának akkumulátorának töltése az USB Type-C bemeneten vagy a napelemen keresztül történik, amely a lámpa felső végén található, ha közvetlen napfénynek van kitéve. Ezenkívül a ZJ-1158 zseblámpa szabványos USB bemenettel rendelkezik az USB modulok töltéséhez. Mindkét csatlakozó szilikon kupakkal van lezárva, hogy megakadályozza a nedvesség, por stb. Belépését. belül.

Jellemzők:

Típus: Kemping fény / Lámpás / Éjszakai fény

Típus: ZJ-1158

Anyaga: Műanyag

Tápegység: beépített újratölthető akkumulátor

Töltés: USB Type-C + napelem

Üzemi: 5

Power bank funkció: Igen

Fekete szín

Méret: 13*10 cm

Berendezés:

ZJ-1158 kempinglámpa újratölthető

USB/USB Type-C töltőkábel

Eredeti dobozba csomagolva



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.