FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
2 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Külső szín Noua

292,78 Ft /liter ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
30 liter
Elérhető mennyiség
1000 liter
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
15 nap
SKU:
C1525613
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Mosható festék homlokzatokhoz, a következő jellemzőkkel: moshatóság jó ellenállás a fizikai, kémiai és időjárási ellenállással szemben, jó kopás, jó rejtőerő, gyors száradás, vízgőzáteresztő képesség, jó tapadás az aljzathoz, uni¬formă film tovább, matt, amely nagyon jól kitölti a pórusokat.

Alkalmazások: homlokzatokhoz és belső felületekhez, kopásnak kitett felületekhez (pl. Épületek). Ajánlott minden falfelületre, közös, tégla, vakolat, gipszkarton stb. Következetesen alkalmazható a régi falazatra. Nem ajánlott uti¬lizarea festékbolt A foglalatok és a homlokzat egyéb, a padlóval érintkező részei csak megfelelő tömítés után biztosítottak.

Felület-előkészítő alap: Új festék alkalmazható kiegyenlített, tiszta, száraz és teherbíró képességű felületekre (olyan anyagok nélkül, amelyek megakadályozhatják a tapadást: zsír, bitumen, por stb.).

Használati utasítás: Használat előtt a vödör tartalmát gondosan össze kell keverni. Ne keverje más színekkel. Típusuktól függetlenül a felületeket alapozó akrilfestékekkel kell alapozni. Az alapozó felhordása után ajánlott, hogy száradási idejük 4 és 6 óra között legyen. Az új külső festéket ecsettel, hengerrel viszik fel, vagy két réteggel kevesebb levegőbe permetezik. A csalétek és lerakódások megelőzése érdekében minden festékréteget egy lépésben (megszakítás nélkül) kell alkalmazni. Szükség esetén akár 10% vizet is hozzáadhatunk, hogy folyékonyabb konzisztenciát kapjunk, majd homogenizáljuk. A rétegek felhordása között 2 óra szünet van (20 ° C hőmérsékleten és 60% relatív páratartalom mellett).

Tartomány: Az új külső festék 10-12 m2 / l-t képes lefedni egy rétegben, a támogatás típusától és minőségétől függően. Csomagolás: műanyag vödör. Tárolás: Hűvös, száraz, 5 ° C és 30 ° C közötti temparatúrában, az eredeti csomagolásban, bontatlanul. A gyártástól számított 24 hónapon belül a csomagolás és a depozitare feltételeinek megfelelő va¬labilit. Lásd a gyártás dátumát és a csomagoláson feltüntetett tételeket.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.