FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

KONYHAI MÉRLEG ELEKTR. 5 KG-OS VÍZMÉRŐ ELEMEK

2 667,76 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
2898 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
SKU:
MS 3159y
EAN:
5902934830393

Kapcsolatba lépni Hívás

KONYHAI MÉRLEG ELEKTR. 5 KG-OS VÍZMÉRŐ ELEMEK - leírás


ELEKTRONIKUS KONYHAI mérleg MESKOElecttronic konyhai mérleg 5 kg maximális terhelhetőséggel és 1 g pontossággal. Rendkívül hasznos nagy és nehéz termékek tömegmérésekor.

A MÉRLEG ELŐNYEI:TERHELHETŐSÉG 5 KG-IG + PONTOSSÁG 1GLCD KIJELZŐ PLATFORM TARTÓS MŰANYAGBÓLTÚLTERHELÉSJELZŐKÉZI ÉS AUTOMATIKUS LEÁLLÍTÁSTTTHANG LYUKKIALAKÍTÁS BÁRMILYEN KONYHÁHOZMINDEN SZÜKSÉGES MÉRTÉKEGYSÉG (g, ml + víz- és tejmennyiség mérése)Kis méretének köszönhetően a mérleg kényelmesen tárolható és hatékony kezelést tesz lehetővé.

~ TARY FUNKCIÓ! Ennek köszönhetően könnyedén használhatja kedvenc tálját vagy bögréjét bármilyen laza termék, például liszt, rizs, cukor, tej stb. Mérésére. PONTOS TÖMEGMÉRÉS CSOMAGOLÁSSAL, DE A MÉRÉSI EREDMÉNYT A CSOMAG SÚLYA NÉLKÜL ADJUK MEG! Például:1. Fogadsz a csészébe öntött dara súlyára2. A súly a csésze és a dara súlyát méri.3. A kijelzőn csak a dara súlya látható.

~ TÖKÉLETES MINDEN KONYHÁBA! A kompakt méret azt jelenti, hogy maga a súly nem foglal sok helyet a konyhánkban. MEGERŐSÍTETT MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT FELÜLET - évekig garantálja a tartósságotTEHERBÍRÁS 5 KG-IG 1G PONTOSSÁGGAL - pontosan mér bármilyen mennyiségetTÚLTERHELÉSJELZŐ - nélkülözhetetlen funkció a kényelmes használathozAUTOMATIKUS LEÁLLÍTÁS - amelynek köszönhetően akkumulátorokat takarít megReagál azoknak az embereknek az igényeire is, akik egészségügyi okokból törődnek az ételek méretével.

A LEGFONTOSABB PARAMÉTEREK:KIJELZŐ MÉRETE - 107mm x40mmMÉRÉSI FELÜLET MÉRETE - 160mmx155mmESZKÖZ MÉRETE - 240mm x 150mmTÁPEGYSÉG - 1x CR2032 akkumulátor (mellékelve)ANYAG - műanyagSZÍN - sárgaGYÁRTÓ - AZ EREDETI CSOMAGOLÁSBA CSOMAGOLT FÉRFI TERMÉK LENGYEL ÉS SOK MÁS UTASÍTÁSSAL RENDELKEZIK.

KÍNÁLATUNKBAN EZT A MODELLT MÁS SZÍNEKBEN IS MEGTALÁL--------------------->BÖNGÉSSZEN AUKCIÓINKON!


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Szállítási módok

  • Személyes átvétel
  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.