FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Konyhai FM hálózati rádió Auna KR-140 LED BT

17 933,77 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


KR-140 Konyhai rádió Bluetooth tuner FM LED fehér
Az auna KR-140 konyhai rádiója nem csak zenei szórakozás a főzés során. A Bluetooth funkciónak köszönhetően a beépített rádió okostelefonhoz csatlakoztatható és kihangosítóként használható.
Ennek a konyhai rádiónak az igazi előnye a beépített Bluetooth interfész. Ez lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül streameljen zenét okostelefonokról, laptopokról vagy táblagépekről. Két sztereó hangszóró felelős a legnépszerűbb slágerek lejátszásáért, amelyeket két kis mélynyomó támogat, amelyek garantálják az alacsony-reprodukciót. Ezenkívül a Bluetooth lehetővé teszi, hogy a rádiót kihangosító rendszerként használja, így a beépített mikrofon segítségével bármikor fogadhat bejövő hívásokat.
A Bluetooth mellett az AUNA KR-140 konyhai rádió vízálló érintőképernyővel rendelkezik, amelyen keresztül minden funkció vezérelhető. Ennek köszönhetően a beépített rádió főzés közben könnyen kezelhető, és befejezése után tisztítsa meg a piszkos kijelzőt.
Az alapfelszereltség tartalmaz egy FM-PLL rádiótunert, amely memóriával rendelkezik 40 rádióállomás számára és LED-es világítással. A fényes világítás (9 LED) lehetővé teszi a munkafelület megvilágítását. Különleges előnye az állítható főzési idő időzítő, amely segít szemmel tartani a megfelelő főzési időt a különböző ételekhez. A széles körű ébresztési funkciók programozható kettős riasztási és szundi funkcióval, valamint az alvásidőzítővel kiegészítik a készülék számos funkcióját. Az ébresztési jel kiválasztható – rádión vagy hangjelzésen keresztül.

Alapinformációk:Kihangosító funkció: praktikus kihangosító Bluetooth-on keresztülKönnyű kapcsolat: csatlakoztassa táblagépét, okostelefonját és számítógépét vezeték nélkül Bluetooth-on keresztülJó hangzás: A sztereó hangszórók és mélynyomók akár 10 évnyi zenei teljesítményt nyújtanak Minden szem előtt van: Erős világítás (9 LED) a munkafelület megvilágításáhozKönnyen tisztítható:    Az érintőképernyő főzés közben és után könnyen törölhető FinishPerfect segítség: praktikus főzési időzítő és dupla riasztási segítség főzés közbenJellemzők:Bluetooth verzió: 4.1BT profilok: A2DP, AVRCP, HSPBoit tartomány: akár 10 méterKimeneti teljesítmény: 2,7 x 2 watt RMSebedance: 4 ohmFrekvenciatartomány: 80 - 18 000 HzFM frekvenciatartomány: 87,5 - 108 MHzRDS funkciók: időszinkronizálásÁllomás memória: 40 állomásTápegység: 220-240 V ~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Szállítási terjedelem:
1 x eszköz
1 db hálózati adapter
Rögzítőanyag
Felhasználói kézikönyv németül (más nyelveken: angol stb.)

Méretek:Méretek: kb. 27 x 4,7 x 15 cm (Szé x Ma x M, dugóval)Súly: kb. 0,63 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.