FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kiváló minőségű és könnyen hámozható extra korai klementin. A fa, amelyből születtek, nem rendelkezik tövisekkel, és keskeny. Gyümölcse édes és nagyon sim

329,82 Ft /kilogramm ár adó nélkül
Tárgyalandó

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
6 raklap
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Spanyolország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Fa
Szállítási idő
5 nap
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában Jelenlegi nagykereskedői ajánlatok
Ajánlat leírása

✨ • Valenciai mandarin, tiszta mediterrán esszencia káros kezelések nélkül! ✨?

Fedezze fel a valenciai mandarin autentikus élményét, amelyet szenvedéllyel termesztenek, és közvetlenül az Ön vállalkozásához szállítunk egész Európában és Spanyolországban. Legyen büszke arra, hogy kompromisszumok nélkül kínálhatja ügyfeleinek a természet frissességét, mivel mandarinjainkat folyékony kezelések és szennyeződések nélkül termesztik. Tegye létesítményét a friss mandarin szerelmeseinek kedvelt célpontjává!

? Kiemeli:
- ? Fenntartható termesztés: Mandarinjainkat Valencia napsütötte földjein, környezetbarát módszerekkel termesztik. A fenntarthatóság iránt elkötelezetten garantáljuk a tiszta és természetes terméket.

- ? Nincs folyékony kezelés: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyékony kezelések vagy szennyező termékek nélküli mandarint kínáljunk. Nagyra értékeljük ügyfelei egészségét és a környezetet, kompromisszumok nélkül fogadunk a frissességre.

- ? Export egész Európában és Spanyolországban: Valencia földjeitől az Ön vállalkozásáig kiterjesztjük mandarinjaink minőségét a fogyasztókra egész Európában és Spanyolországban. Hódítson meg új piacokat az autentikus mediterrán esszenciával!

- ? Környezetbarát csomagolás: Minden mandarin gondosan csomagolva van környezetbarát anyagokba, megőrizve a frissességet és a minőséget az egész folyamat során. Hibátlan prezentáció igényes ügyfelei számára.

- ? Kiváló változatosság: Élvezze a különféle mandarinokat, amelyek mindegyikét egyedi íze és prémium minősége miatt választották ki. A klasszikus Clementine-től az édes Satsuma-ig tökéletes ajánlatot kínálunk ügyfelei számára.

Emelje ki vállalkozását a tömegből Valencia legjavával. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megtudja nagykereskedelmi árazási lehetőségeinket, és hogyan tudunk együttműködni annak érdekében, hogy a valenciai mandarin autentikus frissességét hozza el létesítményébe.

? Hívjon most, és kínálja ügyfeleinek Valencia mandarinjaink tisztaságát és frissességét! ✨

Az ár a termék kalibrátoraitól és minőségétől függ



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.