WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kit rádióállomás CB TTi TCB-550 + Antenna CB Midland LC59 mágnessel

24 296,49 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
1 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
TTI-PACK27
EAN:
5949066508066
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Törvényes hatalom 4W
A CB TTi TCB-550 rádióállomás megfelel a Romániában hatályban lévő, az európai normákkal harmonizált jogszabályoknak, a megengedett maximális jogi teljesítmény 4 W.

Automatikus Squelch - DSS
Románia és Európa egyik legkelendőbb állomása, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és kiváló teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornákon történő műsorszórás terén, és nem csak.

Többsávos
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

Mobil állomás
Az egyik legelismertebb állomás, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és nagyon jó teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornák kibocsátása terén, és nem csak.

40 csatorna
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

FM/AM
A TTi TCB-550 rádióállomás lehetővé teszi a kommunikációt mindkét típusú sávban: AM és FM. Fel van szerelve a nemzetközi vészhelyzeti és infotrafikus csatornák gyors választójával is, nevezetesen a 9-19.

4 tűs mikrofon
A rádiós kommunikáció szimplex rendszerben történik a mikrofon és a hangszóró segítségével: az egyik beszél, a többiek hallgatnak. A mikrofon normál méretű, könnyen kezelhető és elektret típusú, 4 tűs csatlakozóval.

Teljesítmény
A Midland LC59 termék teljesítménye szorosan kapcsolódik az antenna ideális összeszerelési és használati körülményeinek műszaki jellemzőihez: SWR < = 1,2, maximális teljesítmény 300 W, impedancia 50 Ohm ellenállás stb.

Kommunikációs távolság
A kommunikációs távolság döntő tényező a CB antenna beszerzésében és használatában. Így a 7 km-es vagy annál nagyobb kommunikációs távolság ideális munkakörülmények között érhető el: kalibrált antenna, akadályok nélküli nyílt mező, 4 W-os maximális jogilag megengedett teljesítményű állomás és szabványos vétel. Bármilyen akadály, mint például: dombok, hegyek, épületek, ennek a távolságnak a csökkentéséhez vezethet.

Mágneses alap
A csomag mágneses alapja egy 4 m-es kábellel van ellátva, amely elegendő ahhoz, hogy az antennát a kupolára helyezze, és 78 mm átmérőjű erős mágnessel, amely nagy sebességnél is biztosítja az antenna stabilitását.

Teljes csomag
Ez az antenna készen áll a csomagolásban való felszerelésre: antenna, mágneses talp és imbus a kalibráláshoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy felszereli a mágneses alapot, csatlakoztatja egy CB rádióállomáshoz, és kalibrálást végez a maximális teljesítmény eléréséhez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.