FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Figyelem kiskereskedők: Engedje szabadjára a szórakozást a MegaBlow Bubble Blaster segítségével!

tól/től 698,44 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 8 144,64 Ft

Tárgyalandó
2,02 Ft `-tól 1 -ig 499 darab
1,87 Ft `-tól 500 -ig 999 darab
1,80 Ft `-tól 1000 -ig 4100 darab

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
50 darab
Elérhető mennyiség
4100 darab
Ország
Szlovénia
Termékcsoport
Új  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában Jelenlegi nagykereskedői ajánlatok
Ajánlat leírása

KÉSZLET ELÉRHETŐ:
Fekete 2469db
Arany 849db
Camo 868db

Bemutatjuk a MegaBlow Bubble Blastert - végtelen buborékok a végtelen örömért!

Miért érdemes megfontolni a MegaBlow Bubble Blaster tárolását az üzletében?

Bubble Blizzard: A MegaBlow Bubble Blastert úgy tervezték, hogy folyamatos buborékokat fújjon, varázslatos és kellemes élménnyé varázsolva a játékidőt. Nézd meg, ahogy gyerekek és felnőttek egyaránt elvesznek a buborékok hipnotikus világában.

Szórakozás minden korosztálynak: Ez a sokoldalú buborékszóró végtelen szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Legyen szó gyerekzsúrról, családi összejövetelről vagy csak egy napsütéses napról a parkban, tökéletes kiegészítő minden alkalomra.

Tartós kialakítás: A kiváló minőségű ABS-ből készült buborékszóró úgy készült, hogy ellenálljon az órákon át tartó pezsgő izgalomnak. Nyolc fúvókával korlátlan számú buborékot hoz létre a non-stop szórakozáshoz.

Multifunkcionális: Nem csak buborékokhoz való! Használja buborékszóróként vagy ventilátorként, hogy lehűljön a forró nyári napokon. Rendkívül könnyen kezelhető – csak helyezze be az elemeket, és már indulhat is.

Exkluzív ajánlat kiskereskedőknek:

Emelje magasabb szintre üzlete kollekcióját a MegaBlow Bubble Blasterrel, amely 50 és 499 egység közötti rendelés esetén 2,02 EUR/egység áron kapható.

Bővítse termékkínálatát, és szolgálja ki a buborékok szerelmeseit 1,87 EUR egységenkénti kedvezményes tarifával, 500 és 999 egység közötti rendelés esetén. Ez a sokoldalú ágyú végtelen szórakozást ígér mindenkinek.

Ne hagyja ki exkluzív ajánlatunkat, amely mindössze 1,80 EUR / egység, ha 1000-4100 egységet rendel. Töltsd fel ezt az izgalmas játékot, hogy kielégítsd a pezsgő ünnepek és napsütéses napok igényeit.

Robbantsa fel eladásait a tetőn a MegaBlow Bubble Blaster segítségével:

Bővítsd buborékokkal üzleted kollekcióját a MegaBlow Bubble Blaster segítségével. Folyamatos buborékos működése, tartóssága és többfunkciós kialakítása minden alkalomra kötelezővé teszi. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy biztosítsa készletét ebből a szórakoztató buborékszóróból, és végtelen örömforrást kínáljon ügyfeleinek.

A készletek korlátozottak, ezért cselekedj most, és hozd el a MegaBlow Bubble Blastert az üzletedbe, és tedd minden napot pezsgő ünneppé.

Engedd szabadjára a mókát a MegaBlow Bubble Blasterrel! Ez az izgalmas játék folyamatos buborékvihart hoz létre, így tökéletes gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tartós ABS-ből készült, nyolc fúvókával, végtelen szórakozást ígér. Ráadásul ventilátorként is használható, hogy hűvösen tartson a forró nyári napokon. A kiskereskedőknek szóló különleges árakkal itt a tökéletes alkalom, hogy hozzáadja a MegaBlow Bubble Blastert üzlete gyűjteményéhez. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy növelje eladásait, és örömet szerezzen ügyfeleinek. Cselekedjen gyorsan, hogy biztosítsa készletét, és minden napot pezsgő ünneppé tegyen!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.