WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kézzel készített mokaszinok espadrilles cipők nőknek GREEN RETRO

4 530,46 Ft /pár ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
24 pár
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Spanyolország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Vegyük az eredeti espadrilles-t vagy espardeñas-t az esparto lapos platformjával a női stílusú mokaszinnal, amelyet Spanyolországban, kézműves módon kézzel készítettek. Espardeñas vagy espadrilles természetes esparto, kézzel varrva, sok szeretettel. Az autentikus és eredeti espadrilles vagy rugós mokaszin stílus lapos talpú, természetes esparto nőknek GREEN RETRO kézzel készül, pique anyagból és 100% -ban ökológiai pamutból. Ezek az esparto espadrilles tökéletes kiegészítői, amelyek szinte bármilyen trenddel vagy divatos megjelenéssel kombinálódnak. A női lapos platformú esparto stílusú mokaszinnal ellátott design espadrilles kontrasztos minősége a minőség és a kényelem cipője. Vásárolja meg online a design espadrilles-t, amely divatirányzat ezen a tavaszi nyáron ... légy mambó, barátom!

Vásárolja meg online a designer szandálokat lapos talppal, esparto platform mokaszin stílusban azoknak a nőknek, akik dühöt okoznak az interneten. Teljesen kézzel készített az esparto vagy a természetes juta autentikus kézművesei.

A GREEN RETRO női esparto mokaszin espadrilles esparto esparto vagy kézzel fonott juta lapos talpából áll. Az Esparto espadrilles pique szövettel díszített, környezetbarát tintákkal nyomtatott, a környezetet tiszteletben tartó festékekkel. Zöld, türkiz és fehér árnyalatú cipők. Kézi varrás gomblyuk öltéssel a természetes esparto lapos talpához.

Élvezze a legeredetibb dizájnnal díszített espadrilles-t az internetről. Valódi espadrilles lapos talp esparto stílusú mokaszinnal nők számára, kézzel készített Spanyolországban, korlátozott példányszámban. Nagyon kényelmes lapos lábbeli, amely nem rémül. Nem görcsöljük az espadrilles-t, mivel minden pár tökéletesen illeszkedik a hozzájuk illő személy lábának alakjához. Így fordulva, az esparto espadrilles-ben a nők számára teljesen személyre szabott és nagyon exkluzív.

A DOROTHY MAMBO™ által limitált kiadásban készített, kézzel készített espadrilles egy teljesen kézzel készített és ökológiai. A gyártás során nem avatkozik be semmilyen termelési folyamatba, amely szennyező anyagokat termel. Kitűnünk azzal, hogy teljes mértékben kihasználjuk az esparto vagy juta természetes rostjait, amelyeket a természet fenntartható módon biztosít számunkra.

Vásárolja meg még ma a stílus mokaszinok online design espadrilles, amelyek divatosabbak ezen a tavaszi nyáron. Kombinálja őket a divat megjelenésével vagy trendjével, amit szeretne. Ya elegáns, városi, vintage vagy bármilyen divatstílus. Vedd fel az espadrilles-t, amely bármilyen típusú ruhadarabhoz vagy kiegészítőhöz kombinálható. Legyen szó rövidnadrágról, nadrágról vagy szoknyáról. Nagyon kényelmes lábbeli, kézzel készített, teljesen kézzel készített Spanyolországban.

Retro vintage ihletésű design, zöld, türkiz és fehér színekkel díszítve. Tervezői espadrilles, amely bármilyen típusú ruházattal vagy divatirányzattal kombinálódik. Egy dizájner lábbeli, amely frissességet és laza eleganciát visz divatos megjelenésébe.

A mesés 50-es évek és azok retro geometriái által inspirált tervezői alpargaták. Nagyon kényelmes és sokoldalú lábbeli, amely alapvető alapként szolgál minden olyan szekrény háttérben, amely kiemelkedik. Kényelmes cipő, amelyet nem hagyhat ki az utazótáskájában a tavaszi nyári vakációban.

Espadrille-jaink természetes talpú esparto stílusú mokaszinnal nőknek tökéletes cipők, amelyeket bármilyen típusú ruházat vagy divatkiegészítő kombinálhat. Tökéletes kiegészítővé váltak a ruháiddal, szoknyáiddal, nadrágoddal, farmereddel vagy rövidnadrágoddal kombinálva.

Espadrille-jaink lapos platformmal, természetes esparto stílusú mokaszinnal a nők számára, ergonomikus lábbelik és nagyon kényelmesek. Válj elkülöníthetetlen útitársaiddá a tavaszi szünetben nyáron. Egy pár espadrilles esparto platformmal a nők számára, amelyet ősszel is viselhet. És a világ legprivilegizáltabb helyein, egész évben.

Viselje mindenhol, a nőknek szánt espadrille espadrille-ben. Nagyon kényelmes lábbeli, amely nem foglal helyet az utazási bőröndben. Nagy sokoldalúsága miatt ezek az espadrilles nélkülözhetetlen divatkiegészítővé válnak. Élvezze az idilli sétákat a természetben, a tenger vagy a város közelében. Tapasztalja meg a DOROTHY MAMBO™ élményt.

A DOROTHY MAMBO™ által gyártott divat- és cipőkollekciókban. A ruházat és az alapanyag minősége fémjelzi számunkra. Ezért készítettük el az összes espadrille-t, mindig a kiválóságra, a maximális kényelemre és kényelemre törekedve. Hogy elérjük ezeket a magas minőségi szinteket. Alapvető fontosságú, hogy minden termékünkre kimerítő minőségellenőrzést alkalmazzunk. Ezek a szigorú minőségellenőrzések, a nők számára készült természetes esparto espadrille-ek tökéletes illeszkedést és maximális kényelmet biztosítanak.

A GREEN RETRO női spandex lapos talpú spandex cipőink minőségi, kézzel készített cipők Spanyolországban. Az esparto vagy juta lapos platform talpát Spanyolországban képzett esparto kézművesek kézzel fonják. A juta vagy esparto szövetből készült mokaszin stílusú espadrillok tökéletesen illeszkednek a talphoz. Pihentető masszázs biztosítása velük sétálva. Az esparto vagy a természetes juta lapos platform talpa képes eltávolítani a felesleges izzadást, amely felhalmozódhat az f talpában


Mellékletek
Fájl letöltése dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Fájl letöltése dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.