WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Készlet rádióállomás CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + Antenna CB Midland LC59 c

23 302,44 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
HP
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Állítható ASQ
A CB szegmens innovációja, az állítható automatikus squelch (ASQ) maximális kényelmet kínál még az autós CB rádióállomások legigényesebb felhasználói számára is. Ha eddig megszoktuk az ASQ aktiválását / letiltását, most a PNI hozza a beállításának funkcióját, egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi az interferencia, a háttérzajok és a zavarás akár 100% -ának kiküszöbölését a CB sávban.

ASQ gomb a mikrofonon
A nagyobb vezetési kényelem érdekében a PNI az automatikus szorítógombot (ASQ) be-/kikapcsoló gombot helyezte el a mikrofonon. Ezen a gombon kívül a mikrofonon fel/le gombokat is találunk a csatornaváltáshoz, így nem kell levennie a szemét az útról, hogy ezeket a fő funkciókat működtesse.

Kicsi
A terméket bármilyen autóban használhatja, mivel ez az egyik legkisebb CB-állomás a piacon. Robusztus és kellemes kialakítású, bármilyen helyen elhelyezhető: kartámasz, deszka, ülések között, zavarás vagy zavarás nélkül.

Kommunikációs távolság
A kommunikációs távolság döntő tényező a CB antenna beszerzésében és használatában. Így a 7 km-es vagy annál nagyobb kommunikációs távolság ideális munkakörülmények között érhető el: kalibrált antenna, akadályok nélküli nyílt mező, 4 W-os maximális jogilag megengedett teljesítményű állomás és szabványos vétel. Bármilyen akadály, mint például: dombok, hegyek, épületek, ennek a távolságnak a csökkentéséhez vezethet.

Mágneses alap
A csomag mágneses alapja egy 4 m-es kábellel van ellátva, amely elegendő ahhoz, hogy az antennát a kupolára helyezze, és 78 mm átmérőjű erős mágnessel, amely nagy sebességnél is biztosítja az antenna stabilitását.

Teljes csomag
Ez a termék mindent kínál, amire szüksége van az útra: mikrofonállomás, antenna, mágneses talp és busz a kalibráláshoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy felszereli őket a gépre, és kalibrálást végez, hogy maximális teljesítményt nyújtson.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.