FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Kermeo Full Motion TV fali tartó a legtöbb 26-55 hüvelykes lapos és ívelt TV-hez
Állapot: egy áru
1 raklap: 96 db
Egységár: 7,99 €

【ULTRA ERŐS KÉT KARÚS TV-FALI RÖGZÍTŐ】6 A csuklós karú TV fali tartó kiváló minőségű vasból készült, és a legtöbb 26-55 hüvelykes LED, LCD, OLED lapos és ívelt TV-hez illeszkedik, 40 kg-ig bír. Rendkívül magas biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik, és garantálni tudja TV-je biztonságát és stabilitását.
【TV-FALRA SZERELÉS KOMPATIBILITÁS】 A levehető hosszabbítókonzolok VESA 75*75mm-től 400*400mm-ig illeszkednek. Kompatibilis a VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTER, TOSHIBA vagy bármely más tévével.

【OPTIMÁLT NÉZÉSI ÉLMÉNY】 A teljesen csuklós TV fali tartó kényelmes nézegetést biztosít. A TV-t 15°-kal felfelé és lefelé döntheti, 30°-tól 45°-ig balra vagy jobbra forgathatja, és 50 mm és 370 mm között beállíthatja a TV és a fal közötti távolságot, amíg meg nem találja a legkényelmesebb megjelenítést.

【KÖNNYŰ TELEPÍTÉS】 A TV fali tartója részletes, lépésenkénti telepítési utasításokkal van felszerelve a gyors telepítés érdekében.

KIVÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLTATÁS 】 Mindig készek vagyunk olcsó TV fali konzolokat kínálni, és szívesen válaszolunk kérdéseire a vásárlás és telepítés előtt. Ha bármilyen problémába ütközik, azonnal forduljon hozzánk, mi biztosan a legkielégítőbb választ adjuk Önnek.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.