FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
2 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

120 cm-es természetes juta kerek szőnyeg, egyedi és időtlen kivitelezés beltéren és kültéren

11 320,77 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Olaszország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Fedezze fel a természetes jutából készült, pamuttüskékkel díszített és teljes egészében kézzel készített kerek szőnyeg hitelességét és eleganciáját. Minden darab pótolhatatlan, kiváló minőségű kivitelezés eredménye.

Ez a szőnyeg egyedülálló állagú, kellemes tapintású, melegséget és otthonosságot kölcsönöz minden térnek. Harmonikusan illeszkedik a különböző belső terekbe, legyen az skandináv, klasszikus, bohém, vagy akár modern ipari loft típusú környezetben.

Tökéletesen alkalmas kültéri használatra, teraszon, erkélyen vagy verandán találja meg a helyét. Meg kell jegyezni, hogy a szőnyegnek szüksége lehet egy kis időre, hogy a kicsomagolás után visszatérjen az optimális alakjához.

Ami a jellemzőket illeti, ez a kézműves szőnyeg 60% jutából és 40% pamutból készül, átmérője 120 cm, szilárdságot és tartósságot kínál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tisztítást óvatosan kell végezni: ne mossa le vízzel, inkább a professzionális vegytisztítást tetraklór-etilénnel vagy más, az F szimbólum alatt felsorolt oldószerekkel a finom karbantartáshoz.

Kerek formájával és sima kialakításával ez a jutaszőnyeg igazi meghívás a kényelemre és a természetes eleganciára, miközben ideális nagykereskedelmi ajánlathoz.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.