FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

x3 3mk Watch Protection képernyővédő fólia termékleírás + Főbb jellemzők

x3 3mk Watch Protection képernyővédő fólia Samsung Galaxy Watch 4-hez 40mm Az eredeti 3mk Watch Protection Series képernyővédő fólia Samsung Galaxy Watch 4 40mm-hez megvédi az óra kijelzőjét a repedésektől és karcolásoktól. Az ultravékony film (0,2 mm) tökéletesen védi az okosóra képernyőjét. Oleofób bevonatának köszönhetően csökkenti a csúnya ujjlenyomatok kockázatát a mindennapi használat során. A készlet tartalma: 3mk® ARC fólia a képernyőhöz (3db) Speciális buborékgátló kártya Nedvesített törlőkendők (száraz, szöszmentes és két nedvesített)

Kiemelt termékek: Márka
3MK
Sorozat
Óravédelem
Termék típusa
Oltalmazó
Kompatibilitás
Samsung Galaxy Watch 4 40mm
Telepítési hely
Eszköz képernyő

Miért vásárolja meg ezt a terméket? Eredeti termék a 3mk-tól Ultravékony - 0,2 mm Öngyógyító felület - Öngyógyító technológia Védelmet nyújt a teljes képernyőre - Teljes képernyő Védelem Letisztult szerkezet, tökéletes színvisszaadás Az oleofób bevonat véd az ujjlenyomatok ellen Védelem karcolások, sérülések ellen Egyszerű, száraz telepítés

További információk: A rugalmas Watch Protection 3mk™ nem törik el, némi védelmet nyújt leejtés közben. A termék minimális vastagsága gyakorlatilag észrevehetetlenné teszi a terméket. A fólia tökéletesen alkalmazkodik a kijelző lapos és lekerekített éleihez, mindezt a még erősebb ragasztók és megerősített alkatrészek használatának köszönhetően. Ezenkívül a termék kiváló ujjcsúszást biztosít, és az egységes, tiszta szerkezet tökéletesen reprodukálja a megjelenített kép színeit.

A 3MK egy lengyel márka, amely elsősorban edzett üveget, hibrid üveget, tokokat és védőfóliákat gyárt. Minden 3mk® termék a legnagyobb gondossággal készül, úgy tervezve, hogy a legjobb, legláthatatlanabb védelmet nyújtsa eszközeinknek. A márkát széles körű tapasztalat jellemzi, amelyet különböző tanulmányok, tanúsítványok és díjak is megerősítettek.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.