FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kasmír Pacsuli Get Inspiret aroma autó medál

179,34 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
96 darab
Elérhető mennyiség
312 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
EAN:
5907718927306
Utolsó aktualizálás
2 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Kasmír Pacsuli Get Inspired No5 CELLULÓZ - aroma autó
Illat: Kasmír Pacsuli (fekete gyümölcs)

Cellulóz légfrissítő folyékony illatanyagban áztatott medál formájában. A termékre helyezett mondatok minden új nap inspirációját jelentik. Csak a cellulóz részleteit kell lógnia az autó belsejében lévő tükörre egy rugalmas szalag segítségével, és élveznie kell az illatát.

Ez a szokatlan autós légfrissítő egy kiválasztott férfi parfüm. Az aromát egzotikus fekete gyümölcsökből válogatott aromák hozták létre.

Autós légfrissítő pozitív üzenettel. Merítsen ihletet az Aroma-ból egy sor illatfogas különféle szlogenekkel, amelyek inspirációt jelenthetnek számunkra, és mosoly formájában is pozitív hatást okozhatnak.

Az Aroma Car cellulóz medáljának specifikációja
Az illathordozó cellulóz – erősen nedvszívó anyag, amely tökéletesen elnyeli az illatkompozíciókat. A medált 100%-ban illatolajokban áztatják – így az illat nem torzul, és a termék fokozatosan adja ki az összeállított olajok egyedi aromáját. A cellulóz szilárd hordozó, amelynek köszönhetően a készítmény nem szivárog ki, és helyes használat esetén biztonságos lesz az autó számára.

Hogyan használjuk az ilyen típusú illatfogasokat aromával.
Megjegyzés! A speciálisan kialakított, mikrolyukakkal ellátott zárófóliának köszönhetően kicsomagolás előtt megismerheti a kiválasztott aromatizálást. Csak annyit kell tennie, hogy megszagolja.

Vegye ki a medált a fóliából. Akassza fel a terméket az autó belső tükörére vagy bárhová, ahol csak akarja. Élvezze az Ön által választott illatot. Osztályozhatja a szag felszabadulását és intenzitását is – csak akassza fel a medált egy részben nyitott műanyag zacskóba, és fokozatosan csúsztassa le a zacskót. Egy másik módszer lehet a zsák óvatos vágása.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.