FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
8 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

M asztali rendszerező kábelekhez, Alogy szalagokhoz Termékleírás + főbb jellemzők

Kiemelt termékek: Márka: Alogy Termék típusa: Szervező/ kábeldoboz, szalagok Szín: fekete A doboz méretei (hosszúság/szélesség/magasság): 31 x 13 x 12,5 cm Anyaga: félmatt PVC Zárás: pattintható, amely korlátozza a gyermekek hozzáférését a szervező tartalmához Cél: kábelek, hosszabbítók, szalagok, tápegységek, töltők, kis elektronika stb. Tökéletesen illeszkedik az asztalra, a padlóra vagy a fiókba - állítsa be az Ön igényeihez! Nagyon könnyen használható Tartós, rugalmas anyagokból készült, amelyek ellenállnak a sérüléseknek Minimalizálja a kábelek és eszközök károsodásának kockázatát
Nincs több csúnya kábel a szem előtt! Nincs több rendetlen bal kábel, amely összegabalyodik és sok port gyűjt össze! Az Alogy Storage Box tökéletes megoldás a mindennap használt kábelek és eszközök rendszerezésére. A doboz mindkét oldalán speciálisan kialakított kábellyukak lehetővé teszik a kábelek még jobb kezelését. A szervező tökéletes megoldás, ha kisgyermekek és háziállatok vannak a házban. A kábelek rendbetétele csökkenti a balesetek kockázatát.
Kompakt méretek - hely, ahol szeretné! A tartály kompakt méretei lehetővé teszik, hogy könnyen elhelyezhesse az asztalra, egy fiókba, a padlóra, egy íróasztal alá vagy a szoba bármely más sarkába, irodába! Szervező méretei: Hosszúság: 31cm Szélesség: 13cm Magasság: 12.5cm
Minden egy helyen Az Alogy Storage Box Organizer tökéletes megoldás mindazok számára, akik több eszközt használnak. Könnyen befogad több hosszabbítót, kábelt és eszközt. Tökéletesen illeszkedik bármely helyre otthon vagy az irodában. Ezenkívül keret vagy lámpa állványaként is használható. Utazás közben is jól fog működni, és lehetővé teszi a hely egyszerű megszervezését, például buszon vagy lakóautóban.
Minden egy karnyújtásnyira! Tekintse meg további ajánlatainkat, és válassza ki az Ön számára szükséges kiegészítőket. Emlékezik! Számos tartozékot találhat, mint például: edzett üveg, tartók, autós töltők, FM-adók, kábelek vagy fejhallgatók.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.