FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Joyroom vezeték nélküli Apple Watch töltő Összes sorozat C típusú kábellel, 1,2 m

2 475,60 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés
Az ajánlat hamarosan lejár
Siessen, az ajánlat hamarosan lejár ma. Ne habozzon és ne mulassza el a lehetőséget!

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovákia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kapcsolatba lépni Hívás

Joyroom vezeték nélküli Apple Watch töltő Összes sorozat C típusú kábellel, 1,2 m - leírás

Merüljön el a modern kényelemben a Joyroom indukciós töltőkábellel, amely tökéletesen kompatibilis az összes iWatch sorozatú eszközzel. Az elegáns, fehér felületű S-IW011 nem csak egy közönséges kábel, hanem az Apple Watch igazi társa, amely megbízható és hatékony töltést biztosít. Fedezze fel a termék egyedi funkcióit, amelyek még élvezetesebbé teszik az Apple Watch használatát.
Az induktív töltővel ellátott Joyroom kábel legfontosabb előnyei:

Gyors és vezeték nélküli töltés . Az S-IW011 induktív töltővel felejtse el a kábeleket és a problémás csatlakozásokat. Csak helyezze az Apple Watchot a töltőre, és a töltési folyamat azonnal megkezdődik.
Tartós konstrukció . Kiváló minőségű alumíniumötvözetből, ABS-ből és fonott nejlonhüvelyből készült kábelünk nemcsak esztétikus, hanem tartós is, véd a kopástól és a sérülésektől.
USB-C kompatibilitás . A modern USB-C használata garantálja a stabil és hatékony kapcsolatot, lehetővé téve a gyors töltést bármilyen 5V 1A áramforrásról.
Nagy kimeneti teljesítmény . A max. 3,5 W-os kimeneti teljesítménynek köszönhetően az Apple Watch gyorsan és hatékonyan nyer energiát, így még tovább élvezheted.
Elegáns kialakítás . A kábelnek nemcsak praktikus funkciója van, hanem stílusosan is néz ki, tökéletesen illeszkedik az Apple Watch kialakításához.

Előírás:

Csatlakozó típusa: USB-C
Bemeneti teljesítmény: DC 5V 1A
Kimeneti teljesítmény: 3,5 W (max.)
Anyaga: alumíniumötvözet + ABS + fonott nejlon

Vezeték nélküli töltés
Szabaduljon meg a kábelektől és a hagyományos töltőktől. A Joyroom indukciós töltőkábellel nehézkes kábelek nélkül, gyorsan töltheti az Apple Watchot. Csak helyezze az órát a töltőre, és a folyamat automatikusan elindul, zökkenőmentesen szolgáltatva az energiát.
Tartós konstrukció
A szilárd anyagokból készült Joyroom kábel kivételesen tartós. Az alumíniumötvözet, az ABS és a fonott nejlonborítás nemcsak elegáns megjelenést, hanem kopás elleni védelmet is garantál, biztosítva a tartós használatot.
USB-C kompatibilitás
A fejlett USB-C csatlakozó nemcsak a gyors töltést, hanem a stabil kapcsolatot is biztosítja. Az áramforrástól függetlenül a Joyroom kábel garantálja az Apple Watch hatékony töltését.
Nagy kimeneti teljesítmény
Lenyűgöző, max. 3,5 W-os kimeneti teljesítményével kábelünk gyorstöltést tesz lehetővé, így az Apple Watch egy szempillantás alatt használatra kész. Ne pazarolja az idejét a hosszú távú töltésre - a Joyroom segítségével mindig készen áll az akcióra.
Elegáns kialakítás
Nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Az induktív töltővel ellátott Joyroom kábel tökéletesen illeszkedik az Apple Watch dizájnjához, eleganciát és modernitást kölcsönözve.


Fizetési módok

  • Átutalás

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.