FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
8 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Játékhoz optimalizált billentyűzet – GK650K Omnis Kailh Blue RGB

44 158,52 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Játékhoz optimalizált billentyűzet – GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Játékhoz optimalizált billentyűzet – GK650K Omnis Kailh Blue RGB
Az SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition egy teljes méretű mechanikus billentyűzet (numerikus szekcióval), amely nemcsak a játékosok, hanem a számítógépen tanuló vagy dolgozó emberek igényeinek is megfelel. A megkülönböztető jellemzők a következők: szilárd és kompakt konstrukció, amely alumínium felsőrészen alapul, fenomenális megjelenésű és tartós Pudding párnák, amelyeket Double Injection PBT technológiával gyártanak, kényelmes görgő a hangerő beállításához, mágneses csuklótámasz, konfigurálható RGB világítás, szintén a billentyűzet oldalán, valamint kiterjedt szoftver- és makrótámogatás. Ennek köszönhetően a GK650K munka közben, iskolai órákon fog működni, este pedig kényelmes és hatékony szórakozást tesz lehetővé kedvenc játékában. A Kailh Blue kapcsolók mindenhol működnek, ahol teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy a kulcs aktiválva van.

Teljes méretű mechanikus billentyűzet

A teljes formátumú billentyűzet nemcsak játékokban, hanem mindennapi használatban is működik. A numerikus blokknak köszönhetően az SPC Gear GK650K lehetővé teszi a numerikus értékek hatékony bevitelét az irodai programokba, gyors matematikai számítások elvégzését vagy további funkciók hozzárendelését a játékokban. Ezenkívül a 104 gomb mindegyike egyedileg háttérvilágítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a teljes billentyűzet világítási stílusának testreszabását, és növeli a munka kényelmét nehéz fényviszonyok között.

Modern dizájn

Az SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition billentyűzet megjelenése ötvözi a klasszikus stílust a játékkarommal. Éles szélei és kontúros alumínium teteje bordázott csuklótámasszal jól néz ki mind a játékos asztalán, mind az irodai környezetben. Ez azonban nem minden, mert a billentyűzet az oldalakon található RGB LED csíkokkal is fel van szerelve, amelyek emellett megvilágítják és vizuálisan gazdagítják a számítógépes állomást.

Tartós PBT billentyűsapkák

Az SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition billentyűzet dupla befecskendezéses technológiával készült PBT billentyűsapkákkal van felszerelve. A folyamat során az anyag két színváltozatát egymás után injektáljuk az öntőformába, így egyedülálló kétszínű felületet és nagy merevséget kapunk. A pudingpárnák napközben és éjszaka is gazdagítják a játékos pozíciójának esztétikai értékeit, tartósságuknak köszönhetően pedig garantálják a billentyűk kopásállóságának magas ellenállását. A billentyűsapkák még hosszabb használat után is megőrzik egyedi megjelenésüket, amit a legkönnyebb értékelni a teljesen testreszabható RGB világítással együtt.

Konfigurálható RGB világítás

A testreszabható RGB világítás szinte korlátlan színkombinációs lehetőségeket kínál. Ennek köszönhetően 18 különböző effektus közül választhat a rögzített háttérvilágítástól kezdve a mozgó mintákon, például hullámon vagy lassú színváltozáson át a háttérvilágításig, amely reagál egy adott gomb megnyomására. A hatások minden módosítása elvégezhető az SPC Gear szoftveren keresztül, amely lehetővé teszi a háttérvilágítás megjelenésének egyedi beállítását.

Nagy tartósság

A GK650K konstrukciót felülről alumínium lemezzel erősítették meg. Ennek köszönhetően a billentyűzet rendkívül tartós és ellenáll mindenféle deformációnak, mind a gyors gépeléshez, mind a kedvenc játék izgalmas szórakozásához. Ezenkívül egyedülálló és szemet gyönyörködtető kialakítást biztosít a készüléknek. A széles gumi lábak és a billentyűzet megfelelő súlya befolyásolja annak stabilitását, növelve a használat kényelmét.

Csuklótámasz

A billentyűzet ergonómiájának javítása érdekében mind a mindennapi használat, mind a játék során a GK650K csuklótámasszal rendelkezik. A mágneses tartók, valamint a billentyűzetházban lévő speciális hornyok lehetővé teszik a könnyű rögzítést és leválasztást. Az Ön igényeitől függően a billentyűzettől bármilyen távolságra elhelyezhető, és a széles gumi lábak stabilizálják az asztalon lévő párnát. A pad tetején háromszög alakú hornyok is vannak, amelyek nemcsak javítják az ergonómiát, hanem gazdagítják a billentyűzet megjelenését is.

Térfogathenger

A GK650K billentyűzet széles fémhengerrel van felszerelve a zajszint szabályozásához. Minden mozgását egy érzékelhető ugrás hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a hangerő pontos beállítását. Maga a görgő rendkívül funkcionális kiegészítés. Csak nyúljon hozzá, és könnyen változtassa meg a hangerőt.

Kailh kék mechanikus kapcsolók

A billentyűzet Kailh Blue kapcsolókkal van felszerelve. Nagyszerű választás azok számára, akik szeretnek sokat gépelni A kapcsoló aktiválása tiszta, jellegzetes kattogó hanggal történik, amelyet sokan az írógépek által készített hangra emlékeztetnek. A Kailh Blue nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.