WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Italok Legjobb ár Üdítőitalok Sport Energy üdítőital Prime hidratáló ital

752,08 Ft /üveg ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 üveg
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
7 nap
EAN:
4549292009064
Utolsó aktualizálás
4 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Úgy tűnik, hogy a "Prime Hydration" energiaitalokhoz vagy hidratáló italokhoz kapcsolódó márka- vagy terméknév, de a legutóbbi frissítésem óta nem áll rendelkezésre konkrét információ az adott nevű termékről. Az energiaitalok és a hidratáló italok azonban meglehetősen gyakoriak a piacon, különféle készítményeket kínálnak, amelyek célja az energia növelése vagy a folyadékok és elektrolitok feltöltése.

Az energiaitalok jellemzően koffeint és más stimulánsokat, valamint cukrokat, valamint különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, hogy gyors energialöketet biztosítsanak. Másrészt a hidratáló italok a fizikai aktivitás vagy a meleg időjárás során az izzadás során elvesztett folyadékok és elektrolitok pótlására összpontosítanak.

Amikor energiaitalt vagy hidratáló italt fontolgat, elengedhetetlen, hogy megvizsgálja az összetevőket és a táplálkozási információkat, hogy megértse, mit fogyaszt. Néhány kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni:

Koffeintartalom: Az energiaitalok gyakran tartalmaznak magas koffeinszintet, ami eltérő hatással lehet az egyénekre, és túlzott fogyasztás esetén mellékhatásokat okozhat.

Cukortartalom: Sok energiaital magas cukortartalmú, ami túlzott fogyasztás esetén hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz és más egészségügyi problémákhoz.

Elektrolitok: A hidratáló italok elektrolitokat, például nátriumot, káliumot és magnéziumot tartalmazhatnak, hogy segítsenek pótolni az izzadás során elvesztett anyagokat.

További összetevők: Keresse meg az italban található további vitaminokat, ásványi anyagokat vagy gyógynövénykivonatokat, és fontolja meg, hogyan befolyásolhatják egészségét vagy teljesítményét.

Mindig jó ötlet az ilyen típusú italok mérsékelt fogyasztása, és figyelembe venni az egyéni egészségügyi igényeket és érzékenységeket. Ha nem biztos egy adott termékben vagy annak összetevőiben, az egészségügyi szakemberrel való konzultáció személyre szabott útmutatást nyújthat.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.