FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Irodai lábtartó lábalap állítható kényelmes szilárd lábalap

6 193,91 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Kapcsolatba lépni Hívás

Irodai lábtartó lábalap állítható kényelmes szilárd lábalap - leírás

Állítható irodai lábtartó Termékleírás + Főbb jellemzők

Főbb jellemzők: Termék típusa: Lábtartó/állítható állvány Anyag: Acél, műanyag Szín: Fekete Méretek: 38 cm x 30 cm x 13.5 cm (hosszúság/szélesség/magasság) Teherbírás: 20kg Dőlésszög: +20°~-20° Súly: 2225g Dőlésszög-beállítás: valós idejű Ergonomikus kialakítás Pozitív hatás az egészségre és a kényelemre Csökkentse a lábak és a gerinc fáradtságát és feszültségét A készlet tartalma: 1x lábtartó
Az Ön egészségének támogatása A kényelmes és ergonomikus lábtartó főleg acélból készül. Ennek az alapnak a kialakítása négy gumi lábat tartalmaz, amelyek stabilizáló funkcióval rendelkeznek, megakadályozva a véletlen mozgást. Kinek lesz tökéletes megoldás a lábtartó? Asztali dolgozók: Azok számára, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt, a lábtámasz segíthet fenntartani a kényelmes ülő helyzetet azáltal, hogy csökkenti a lábak feszültségét. Irodai dolgozók: Az irodákban dolgozók, akik hosszan tartó ülésnek vannak kitéve, élvezhetik az ergonomikus megoldásokat, például ezt a lábtartót a kényelem és az egészség javítása érdekében. Hátproblémákkal küzdő emberek: Azok számára, akik hátproblémákkal küzdenek, a megfelelő láb- és lábbeállítás előnyös lehet a testtartás és a kényelem szempontjából. Egészséges emberek: Azok az aktív emberek, akik gondoskodni akarnak egészségükről, olyan ergonómiai funkciókat is élvezhetnek, mint a lábtámasz a feszültség és a kényelmetlenség minimalizálása érdekében.
Kényelem és ergonómia A lábtartó nemcsak praktikus, hanem fontos ergonómiai megoldás is, amely pozitív hatással van a mindennapi kényelemre. Használata hozzájárul a testtartás javításához, ami elengedhetetlen a gerinc egészségének megőrzéséhez. A lábak megfelelő elhelyezésének köszönhetően a lábtartó segít minimalizálni a gerinc feszültségét és csökkenti a hát alsó részének terhelését. Csökkenti a lábfáradtságot, de minimalizálja a feszültséget a test ezen részén. A lábak kényelmes helyzetbe helyezésének köszönhetően a lábtartó segít egyenletesen elosztani a súlyt, kiküszöbölve a lábak bizonyos területeinek túlzott terhelését. Ez különösen fontos azok számára, akik izomfeszültséget vagy kényelmetlenséget tapasztalnak hosszan tartó üléssel vagy állással kapcsolatban.
Stabilitás: A lábtartó talpában 4 gumiláb található, amelyek hatékonyan megakadályozzák a véletlen elmozdulást, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az adott feladatra koncentráljon anélkül, hogy folyamatosan módosítania kellene a lábfej helyzetét.
Teljesen állítható dőlésszög Ennek a lábtartónak további előnye az állítható kialakítás, amely lehetővé teszi a dőlésszög +20° és -20° közötti beállítását. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó egyedileg beállíthatja az alap dőlésszögét saját preferenciáinak és ergonómiai igényeinek megfelelően. Az állítható dőlésszög funkció rugalmasabbá teszi a lábtartó használatát, lehetővé téve a különböző üléshelyzetekhez való igazítást. Néhány ember számára a lábak enyhe dőlése hozzájárul a még nagyobb kényelemhez, és csökkenti a gerinc és a láb területének feszültségét. Ezenkívül a dőlésszög beállításának képessége azt jelenti, hogy a lábtartó a munka során a változó körülményekhez és felhasználói preferenciákhoz igazítható.
Méretek, súly és maximális terhelés A lábtámasz praktikus méreteket és tulajdonságokat mutat be, amelyeket érdemes figyelembe venni az ergonómiai felszerelés kiválasztásakor. Íme az alap méreteinek és paramétereinek részletei: Alap méretei: 38 cm x 30 cm x 13.5 cm (hosszúság/szélesség/magasság) Alap súlya: 2225 g Maximális terhelhetőség: 20 kg Ezek a pontos méretek és paraméterek lehetővé teszik, hogy hatékonyan állítsa be a lábtartót a különböző munkaterületekhez. Ezenkívül a 20 kg-os maximális terhelhetőség szilárd szerkezetet jelez, ami fontos a használat közbeni biztonság és tartósság biztosítása szempontjából.
Masszázs Élvezze az extra nyugtató élményt a három masszázsszalaggal, amelyek gyengéden stimulálják az akupunktúrás pontokat a talpán. Ez a finom masszázs nemcsak azonnali megkönnyebbülést nyújt, hanem segít javítani a vérkeringést a láb területén. Olyan, mint egy minimasszázs, amely egész nap kíséri Önt, gondoskodva a lábad kényelméről.
TERMÉKGALÉRIA _________________________________
Gyakran Ismételt Kérdések Milyen anyagokat használtak a lábalap előállításához?
A lábalap acél és műanyag kombinációjából készül, biztosítva a szilárd szerkezetet és a tartósságot.
Mekkora ennek a lábalapnak a méretei?
Az alap méretei 38 cm hosszúak, 30 cm szélesek és 13,5 cm magasak, ami praktikus és könnyen adaptálható eszköz.
Mekkora ennek a lábalapnak a maximális emelési kapacitása?
A maximális terhelhetőség 20 kg, ami bizonyítja a robusztus kialakítást és lehetővé teszi a biztonságos használatot


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.