FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Most elérhető, a csúcsminőségű Case iPhone 6 6s Plus elegáns ezüst színben. Az igényes iPhone-rajongók számára készült, akik stílust és védelmet keresnek. Ez az elegáns, L alakú tok biztosítja a kényelmes illeszkedést szeretett készülékéhez, megóvva a mindennapi kopástól.

A tartós anyagokból készült tok kiváló ellenállást biztosít a karcolásokkal, ütésekkel és véletlen leejtésekkel szemben. Precíz kivágásai könnyű hozzáférést biztosítanak az iPhone 6 6s Plus összes portjához, gombjához és funkciójához anélkül, hogy ez a funkcionalitás rovására menne. Az L-alakú kialakítás nemcsak extra védelmi réteget ad a sarkoknak, hanem növeli az általános esztétikai vonzerőt is.

Vékony profiljának köszönhetően ez a tok minimális tömeget ad iPhone-jának, lehetővé téve, hogy könnyedén becsúsztassa zsebébe vagy kézitáskájába. Ezenkívül az ezüst borítás egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz, így tökéletes kiegészítő, amely kiegészíti stílusát.

Válassza ki az iPhone 6 6s Plus Silver L tokot, és tapasztalja meg a stílus és a védelem tökéletes keverékét. Szerezze be a sajátját még ma, és gondoskodjon arról, hogy iPhone-ja biztonságos és stílusos maradjon, bármerre is jár.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.