FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
2 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Internetes rádió DAB és FM PNI RD210, Bluetooth, WiFi és Ethernet, ec

39 566,51 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
4 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-RD210
EAN:
5949066518478
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Internetes rádió
A DAB / DAB + / FM PNI RD210 internetes rádió hálózati streaminget vagy saját zenéjének továbbítását kínálja a rádióba Bluetooth streaming útján.
Férjen hozzá több ezer állomáshoz szerte a világon az interneten keresztül WiFi vagy Ethernet (RJ45 LAN) kapcsolattal. Szabja testre a listát. kedvenc akár 99 előre beállított beállítása, vagy adja hozzá a hangátvitel URL-jét a számítógépén keresztül.

Kimeneti csatlakozások
A Pni RD210 rádió klasszikus sztereó aljzattal (6,35 mm) / 10 Mbps RJ45 LAN csatlakozóval / koaxiális és optikai aljzattal (Toslink) / RCA aljzatokkal / DAB/FM antennacsatlakozóval rendelkezik.

Zenelejátszás – Megosztott zene lejátszása a hálózaton keresztül
Miután megosztott egy mappát (mappát) zenével ugyanabban a hálózatban egy laptopon, PC-n vagy szerverrel kompatibilis UPnP / DLNA-n, lejátszhatja ezeket a médiafájlokat a rádióval. (ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik). Így létrehozhatja saját lejátszási listáját kedvenc zenéjével, miután megosztotta azt az UPnP szerverről. Ugyanezt megteheti a DLna-kompatibilis eszközökkel is.

Skytune
Válassza a Skytune lehetőséget, hogy világszerte több ezer rádióállomást élvezhessen. Szűrheti a keresést régió, zenei műfaj és beszélgetések szerint. A helyi rádió lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférjen a környéken elérhető állomásokhoz. internetkapcsolaton keresztül.
Csatlakoztassa számítógépét vagy telefonját ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz, mint a rádió / nyissa meg a webhelyet www.skytune.net

Esptouch
 
Telepítse az iOS App Store-ban és az Android Play Store-ban elérhető "EspTouch" alkalmazást, válassza ezt a lehetőséget a Wi-Fi hálózat telefonnal történő konfigurálásához.
Csatlakoztassa a telefont ahhoz a Wi-Fi hálózathoz, amelyhez a rádió csatlakozik.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.