FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
5 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Normál ár: 1519,99 zł
A mi árunk: 859 PLN

Connect Link, intelligens rádió, IR / DAB + / FM, Spotify, BT, 2.4 hüvelykes HCC kijelző, fa színA Link by auna egy nagyszerű, elegáns és kiváló minőségű intelligens rádió, amely végtelen streaming élményt nyújt a Spotify Connect és az Amazon Music segítségével.

A WiFi interfésznek köszönhetően több ezer állomást fogadhat a világ minden tájáról internetes rádión keresztül egy funkciókban gazdag eszközzel, interferencia nélkül. A DAB+ és az FM rádiótuner felelős a közvetlen közelben lévő összes állomás digitális és analóg vételéért. A készülék könnyen vezérelhető a 2.4 hüvelykes HCC kijelzőn keresztül (nagy kontrasztú és színes) a mellékelt távirányítóval vagy az UNDOK alkalmazással, amelynek köszönhetően korlátlan számú dalt érhet el az Amazon Music segítségével.

A Spotify Connect az okostelefonodat is praktikus távirányítóvá alakítja, és lehetővé teszi a streaming szolgáltatás egyszerű vezérlését az egész otthonodban. A Bluetooth funkciónak köszönhetően az összes többi audiofájl vezeték nélkül és kényelmesen lejátszható okostelefonjával, táblagépével vagy laptopjával az auna Connect Link intelligens rádióján  keresztül .

A készülék lenyűgöző funkciókínálatát emellett  egy riasztási funkció, 10 memóriahely a rádióállomások számára, valamint AUX és fejhallgató bemenetek egészítik ki, így ez az intelligens  audioeszköz nélkülözhetetlen berendezés minden modern otthonban.

Intelligens funkciók, elegáns kialakítás és erőteljes hangzás: az auna Connect Link intelligens rádiója  minden háztartást jó hangzású és vonzó vevőegységgel gazdagít.

Alapinformáció:Sztereó hang: erőteljes hangzás 2 x 3 W-os hangszóróval RMSFireless és kényelmes: Bluetooth funkció audiofájlok lejátszásához okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjárólVégtelen hallgatási élmény: könnyű hozzáférés számtalan dalhoz a Spotify Connect és az Amazon Music segítségévelA kanapéról: praktikus és egyszerű működés az UNDOK alkalmazásnak köszönhetőenMinden szem előtt:      tiszta 2-4 hüvelykes HCC kijelző (nagy kontrasztú és színes)Zökkenőmentes csatlakozás: AUX csatlakozó és fejhallgató kimenet

Jellemzők:Csatlakozók: 1 x AUX minijack 3,5 mm, 1 x 3,5 mm minijack fejhallgató kimenetTeljesítmény: 2 x 3 W RMSAntenTelsic riasztási funkció10 memóriahely rádióállomások számáraKijelző: 2,4 hüvelykes (320 x 240) HCC kijelző (nagy kontrasztú és színes)Támogatott hálózatok: WiFi IEEE 802.11b/g/n vezeték nélküli; BT (BT 4.2, támogatja az A2DP és AVRCP profilokat)Frekvenciasáv: Wi-Fi : 2,400 - 2,4835 GHz; BT: 2,4 - 2,48 GHzMaximális rádióteljesítmény: Wi-Fi: < 20 dBm; BT: < 4 dBmWLan kulcs: WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPSDAB / DAB+: Band III (174.928 – 239.200 MHz)FM: 87.5 – 108.0 MHz, támogatja az RDSstandby energiafogyasztást: < 1.0 AC energiafogyasztás: < 2.0 WTeperatúra: 0°C ~ 35°CCteljes energiafogyasztás: 7.5 Távirányító kapacitása: 2 x 1.5 V AAA elemEnergia: 15 V / 1.5 A tápegységen keresztül 100 - 240 V ~ | 50/60 Hz (a szállítási terjedelem része)

Szállítási terjedelem: 1 x rádió1 x hálózati adapter1 x távirányítóTöbbnyelvű felhasználói kézikönyv

Méretek: Méretek: kb. 25 x 15,2 x 11,5 cm (szélesség x magasság x mélység) Tápkábel hossza: kb. 1,5 mSúly: kb. 1,3 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.