MAY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

SP6 zu intelligentna Wi-Fi csatlakozó. Létrehozhat ütemezést arra vonatkozóan, hogy a bővítménynek mikor kell egy kattintással be- vagy kikapcsolnia egy adott eszközt. Az SP6 közvetlenül együttműködik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, aminek köszönhetően lehetővé teszi a berendezések hangkezelését. A Beli SP6 biztonságos 2,4 GHz-es hálózatokban működik további hub nélkül.

Kezelje okosotthonát bárhonnan, bármikor

Akár a kanapén pihen, akár a Karib-térségben nyaral, az alkalmazás teljes hozzáférést biztosít otthoni hálózatához, így közvetlenül mobiltelefonjáról kezelheti otthonát.

Okosotthona egyszerű és hatékony kezelése
Tartsa kézben az irányítást energiaterv létrehozásával. Függetlenül attól, hogy hajnalban lekapcsolja a tornác világítását, vagy alkonyatkor újra felkapcsolja a veranda világítását, Ön határozza meg a szabályokat.

Több, mint egy dugó
Egyszerű és modern megjelenés, tele technológiával. Nem számít, hol használja, úgy néz ki, mint egy műalkotás.

Továbbfejlesztett hangaktiválás
Mindegyik intelligens csatlakozó kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel is, így bárhonnan kezelheti elektronikus eszközeit, ahol az Alexa és a Google hallótávolságon belül vannak.

Kerülje a túl hosszú munkavégzést, védje az eszközöket
Az időzítő funkció lehetővé teszi a készülék beállított időpontban történő kikapcsolását, csökkentve az olyan eszközök hosszú távú működéséből adódó kockázatokat, mint a fűtőtestek vagy a töltők.

Van itthon valaki?
Hosszú időre elhagyod a házat? Csak állítsa a csatlakozót "Away" módba, és véletlenszerűen aktiválja és deaktiválja a csatlakoztatott világítási eszközöket, és azt a benyomást keltve, hogy valaki otthon van.

Megtakarított energia = megtakarított pénz
Az SP6 lehetővé teszi a háztartási gépek szabad és egyszerű irányítását a hosszú távú energiafelhasználás hatékony és eredményes csökkentése érdekében, így egyszerre gondoskodhat bolygónkról és pénztárcája állapotáról!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.