FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


KATOLÓGIAI ÁR: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, beépített indukciós főzőlap, 5 zóna, 7400W, autark
Főzés korlátok nélkül: a Klarstein Delicatessa 90 Flex indukciós főzőlap optimális helykihasználást biztosít minimális energiafogyasztás mellett főzés közben. A technikai innovációt luxus megjelenéssel ötvözi, és a vitrokerámiás felületnek köszönhetően új fényt ad a konyhának.
A Klarstein Delicatessa 90 Hybrid beépített főzőlap öt fűtőmezővel rendelkezik, amelyek összteljesítménye 7400 W, 1 x 2300, 2 x 2000 W és 2 x 1500 W részekre osztva, így az edények tartalma rekordidő alatt forr. A VarioHeating technológiának köszönhetően két fűtési zóna a bal oldalon vagy A jobb oldalon egybeolvadnak. A pot jelenlét-felismerő funkció lehetővé teszi, hogy a kombinált fűtési mező alkalmazkodjon az edények, serpenyők és serpenyők méretéhez, valamint a nagy konyhai eszközökhöz, amelyek nem illeszkednek egy fűtési mezőbe. A Delicatessa 90 Flex egyrészt csak az adott edényhez megfelelő energiát fogyasztja, másrészt lehetővé teszi a különböző méretű edények és serpenyők használatát. Minden egyes mező és a flex zóna külön teljesítményszabályozóval és ThermoBoost funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően a gyors fűtési teljesítmény ismét 3000 W-ra nő. A Klarstein Delicatessa 90 Flex kerámia főzőlap egyszerű működtetéséhez az integrált SenseControl érintőpanel érintőképernyővel rendelkezik a teljesítményszabályozáshoz és digitális kijelzővel. Ennek köszönhetően a további szabályozók és gombok nem zavarják a tűzhely munkafelületének elegáns megjelenését. A hőmérséklet mellett minden fűtési mezőhöz 99 perces időzítő programozható, amely egy meghatározott idő elteltével kikapcsolja a főzőlapot, vagy hangjelzést bocsát ki.
A zökkenőmentes főzés érdekében a Klarstein Delicatessa 90 Flex beépített főzőlap megfelelő biztonsági funkciókkal rendelkezik: Ha a fűtőmező túl magas hőmérsékletet ér el, a túlmelegedés elleni védelem aktiválódik. Az EcoTermal elven alapuló maradékhő-indikátor nem csak arról tájékoztat, hogy a kikapcsolt fűtési mezők még mindig forróak-e. Azt is lehetővé teszi, hogy az energiatakarékosság érdekében maradékhővel főzzön. A ThermalRecall függvény megjegyzi a beállított hőmérsékletet, és újraaktiválja azt, ha a főzési folyamatot rövid időre meg kell szakítani, majd folytatni kell. Ezenkívül a gyermekbiztonsági rendszer is engedélyezhető, hogy megakadályozza a főzési beállítások véletlen módosítását.
A Klarstein Delicatessa 90 Flex indukciós főzőlap egy könnyen karbantartható vitrokerámia főzőlappal ragadja meg a szemet, amely ügyesen teszi ki a tűzhelyet. Ily módon a főzőlap tökéletesen illeszkedik bármely konyha felszereléséhez - mind a klasszikus, mind a modern. A szállítás magában foglalja a telepítéshez szükséges szerelési anyagokat.

Alapinformációk: Pontosság: teljesítménybeállítás 9 pontos skálán, programozható 99 -perc. ElalváskapcsolóRugalmas alkalmazkodás: VarioFűtési technológia két fűtési zóna egyesítéséhez egy rugalmas zónábaHatékony hő: teljes teljesítmény 7400 W öt főzőzónában, mindegyik 3 x 2300, 2000 és 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl csúszka funkcióval és digitális kijelzővelEnergiatakarékos főzés: EcoThermal Control maradékhő-jelzővel a használatáhozTöbb teljesítmény:        minden főzőzóna ThermoBoost-tal / gyors bemelegítés 3000 W-tal a rugalmas zónában

Jellemzők:be- és kikapcsolás a főzőlap tetején (érintőpanel)teljes teljesítmény: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W és 2 x 1500 W)Gazdaságos funkció (spar): a főzési zónák teljesítményének automatikus csökkentése a túlterhelés elkerülése érdekében4 téglalap alakú fűtési mező: mindegyik 18 x 18 cmnagy fűtési mező (középen, kerek): Ø 28 cm-es érintőképernyő a működési szint digitális kijelzőjével és időzítőképességgel, hogy a bal és jobb fűtési mezőket rugalmas zónába egyesítse az érzékeléssel egy edény jelenléte 99 perces beállításautomatikus kikapcsolásTúlmelegedés elleni védelemOpcionális gyermekvédelemtípus: beépített konyhasarokSzállítóanyagokban a konyhasarokba történő beszereléshez5 tűs csatlakozókábelTápegység: 380-415 V 3N vagy 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Szállítási terjedelem:
1 x beépített tűzhely
1 x Szerelési anyag NINCS
Többnyelvű felhasználói kézikönyv NO (pdf küldve a vásárlás után lehetséges)

Méretek:
teljes méretek: 90 x 6.1 x 52 cm (Szé x Ma x Mé)
Beépítési méretek: 87 x 5,7 x 49 cm (Szé x Ma x Mé)
az asztallapot körülvevő minimális szélesség: 5 cm
minimális asztallap vastagság: 3 cm
minimális függesztési távolság a kályha felett: 76 cm
Minimális szabad hely a főzőlap alatt: 5 cm
légáramlási tér: min. 2 cm
Kábelhossz: 1,0m
Súly: kb. 12 kg

Áru powys



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.