FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fila megoldásokkal borított zuhanyápolás

A Fila Surface Care termékcsaládja számos kezelést tartalmaz a zuhanyzók és csempék karbantartásához. A megoldások a tisztító- és tömítőtermékektől a vízcsepp-ellenes kezelésekig terjednek. Minden termék védi az eredeti jellemzőket - a megjelenés megváltoztatása nélkül -, és gyors, biztonságos alkalmazást biztosít. A gyártást a Fila új ISO 14001:2014 tanúsítványa támogatja, és széles választékát több mint 200 vezető padlómárka ajánlja.

Az új csempevédők oldószermentes, foltálló tömítőanyagot tartalmaznak – FILAMP90 ECO PLUS. A Fila díjnyertes Green Line részeként a LEED által jóváhagyott impregnátort csiszolt porcelánfelületekhez és természetes kőhöz tervezték. Biztonságos, szagmentes alkalmazást biztosít, és védi a habarcsvonalakat is.

A zuhanykabinokhoz a kettős célú üvegtisztító és -védő - FILANO DROPS - egy öblítés nélküli spray-kezelés, amely csíkok nélkül tisztít. Emellett láthatatlan hidrofil filmet hoz létre – hasonlóan a vízmolekulákhoz –, így a vízcseppek vízkőnyomok nélkül csúsznak le a felületekről. Az oldószermentes, nem savas formula ideális csempékhez, üvegekhez és tükrökhöz – valamint üvegmozaikokhoz és mázas kerámiákhoz. Használható csaptelepek, acélburkolatok és plexiüvegek tisztítására is.

A kezdeti tisztításhoz és a folyamatos karbantartáshoz az egyéb kezelések közé tartozik a mélytisztító vízkőoldó, a DETERDEK; nagy teherbírású zsírtalanító tisztítószer és viaszeltávolító, FILAPS87; rutin spray tisztító, FILAVIA BAGNO; habarcstisztító FUGANET és a legkelendőbb pH-semleges mosószer, a FILACLEANER.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.