FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Hostelvia Cana Lisa 200 ml Kiváló minőségű edzett üveg söröspoharak - 20 darabos, egymásra rakható kialakítás

293,24 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
500 darab
Elérhető mennyiség
1272 darab
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Fedezze fel a Hostelvia Cana Lisa 200 ml-es söröspoharak kiváló kivitelezését. A vendéglátóipar igényeit szem előtt tartva tervezett szemüvegek kiváló minőségű edzett üvegből készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a hősokknak való ellenállást.

Minden pohár 20 ml-es kapacitással büszkélkedhet, és egyedülálló módon készült a sör tökéletes kiszolgálásához. Maximális átmérőjével 66,5 mm-rel és magasságával ez a szemüveg ergonomikus kialakítású a legjobb ivási élmény érdekében.

A nagykereskedelmi igényeknek megfelelően gondosan kialakított Hostelvia Cana Lisa szemüveg dobozonként 24 poharat tartalmaz. Minden doboz súlya 4,5 kg, és egy standard raklap 53 dobozt tartalmaz, összesen 1272 poharat.

Az egyes poharak nettó tömege 170 g, egymásra rakható funkciójuk pedig hatékony tárolást és kezelést tesz lehetővé. Bár ezek a poharak nem alkalmasak finoman vágott üvegek kialakítására, robusztusságuk és karcsú megjelenésük minden italszolgáltatás értékes kiegészítőjévé teszi őket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szemüvegek nem egymásra rakhatók, megerősítve egyéniségüket és megakadályozva az esetleges károsodást. Ezek a professzionális minőségű szemüvegek a nagykereskedelmi piacot szolgálják ki, és bőséges kínálatot kínálnak bármilyen kereskedelmi környezetben.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.