FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A hordozható indukciós tűzhely tökéletes megoldás azoknak, akik sokat utaznak, vagy helyet szeretnének spórolni a konyhában. Ezzel a kompakt készülékkel bárhol elkészítheti az ételeket – az egyetlen követelmény az elektromos hálózathoz való hozzáférés. A LAFE tűzhely kiválóan alkalmas kis lakásba vagy konyhába alkalmanként főzõk számára, valamint egy üdülõtelek nyaralójába.

• Két főzőzóna.
• Maximális teljesítmény: 3500 W.
• LCD képernyő.
• Automatikus hajóérzékelés.
• Automatikus kikapcsolás.
• Visszaszámláló.
• Billentyűzár.
• Túlmelegedés elleni védelem.

Spórolj energiát
A LAFE hordozható tűzhelynek két munkatartománya van 2000 W és 1500 W maximális teljesítménnyel. Ez egy olyan eszköz, amely az elektromágneses indukció elvén működik, ami azt jelenti, hogy az elektromos áram abban az edényben van, amelyben elkészítjük az ételt, és közvetlenül hővé alakul át. energia. Ennek eredményeként a főzőlap nem melegszik fel, és továbbra is biztonságosan használható. Ezzel a technológiával elektromos energiát is megtakaríthat, mivel a teljes főzési idő 30%-kal csökken, és az ételkészítés során a hőveszteség lényegesen kisebb, mint a kerámia főzőlapos tűzhelyeknél. A készülék nagy előnye az automatikus edényfelismerés - ennek köszönhetően a tűzhely csak akkor indul be, ha megfelelő edényt vagy serpenyőt helyezünk a munkafelületre.
Főzze úgy, ahogy tetszik
A LAFE tűzhely strapabíró üvegből készült főzőzónákkal ellátott munkalappal van felszerelve, amely nagyon ellenáll a terhelésnek. A nehezen elérhető zugok és rések hiánya megkönnyíti a tisztán tartást, és hosszú ideig funkcionális és esztétikus marad. A hőmérséklet 60 és 240 fok közötti tartományban történő beállításával bármilyen étel elkészíthető, a tápláló levestől az aromás lazacsteakig. A készülék beépített időzítővel rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy ételei mindig időben elkészülnek. A sütő használata nagyon egyszerű – érintőpanellel és gombbal működtethető.
Biztonságos használat
A LAFE hordozható tűzhely egy biztonságosan használható készülék, amely idősek konyhájában is kiválóan használható. Az üveglap csak ott melegszik fel, ahol a forró serpenyő van, így minimálisra csökkenti az égési sérülések kockázatát, mivel a többi rész hideg marad. A sütő funkciózárral is rendelkezik, ami gyerekzár. A beépített termosztát további védelmet nyújt túlmelegedés, túl alacsony és túl magas feszültség ellen. Legfontosabb előnye, hogy a tűzhely 2 óra elteltével automatikusan kikapcsol - ez különösen fontos az idősek biztonsága érdekében, akik könnyen megfeledkezhetnek a működő készülékről.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.