FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A hordozható indukciós tűzhely nagyszerű alternatíva egy hagyományos, teljes méretű konyhához. Van egy kis lakásod, ahol helytakarékosan kell bánnod, vagy időnként főzöl és csak finomságokat készítesz a barátokkal való estékre? Vagy sokat utazik, és éppen időben van szüksége egy kis eszközre egy telkhez vagy egy lakókocsihoz? A LAFE szabadon álló indukciós tűzhely a tökéletes megoldás az Ön számára - sok helyet és időt takaríthat meg, ha indukciós tűzhelyen főz.

• Munkaterület.
• Maximális teljesítmény: 2000 W.
• LCD képernyő.
• Automatikus hajóérzékelés.
• Visszaszámláló.
• Állítható termosztát.
• Elegáns üveglap.
• Gomb- és kulcsvezérlés.
• Túlmelegedés elleni védelem.

Gazdaságos főzés
A LAFE hordozható tűzhely egy kompakt készülék, amellyel bárhol és bármikor elkészíthet egy ételt. A készülék indukciós technológiával működik, amely magas energiamegtakarítást garantál más főzőlapokhoz képest. A főzőlapra helyezett serpenyő alja az elektromágneses térnek köszönhetően azonnal felmelegszik, így a főzési idő körülbelül 30%-kal csökken. Másrészt, ha az edényt eltávolítják a tűzhely tetejéről, a fűtés leáll – ez létfontosságú az Ön biztonsága és villanyszámla mérete szempontjából. Az automatikus edényfelismerésnek köszönhetően a sütő automatikusan felismeri a megfelelő edényt vagy serpenyőt – ezeket az indukciós főzőlaphoz kell igazítani. Ha rendes serpenyőt teszel rá, a sütő nem kapcsol be.
biztonságot a családja számára
A tűzhely 60 és 240 fok közötti hőmérséklet-szabályozással van felszerelve, amely lehetővé teszi mind a párolt ételek elkészítését, mind a magas hőmérsékleten történő sütést. A készülék részletes működési paramétereinek leolvasása az LCD kijelzőn keresztül lehetséges. A beépített jelzőlámpák további információs funkciót biztosítanak, jelezve, hogy a sütő megfelelően működik-e. A készülék egy időzítővel van felszerelve, amelyet 5 és 180 perc közötti tartományban állíthat be - ennek köszönhetően intézheti saját dolgát, és egyben biztos lehet benne, hogy az ételek úgy készülnek el, ahogy kell.
beépített termosztát
A LAFE sütő beépített termosztáttal rendelkezik, amely a túlmelegedés elleni védelemért és a túl alacsony és túl magas feszültség elleni védelemért felel. Ez biztonságossá teszi a készülék használatát.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.