FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Eagle - 300 W-os erőmű, az egyik legkiemelkedőbb hordozható erőmű teljesítményében és kialakításában egyaránt. Nagy kapacitású, 324 Wh-s, 300 W névleges teljesítménnyel (600 W túlfeszültség) és több kimeneti töltő/töltő porttal kielégíti a nagyobb és legtöbb teljesítményű elektromos készülékek tápellátási igényeit.

Főbb jellemzői

● Nagyobb kapacitás és nagyobb teljesítmény: 324 Wh (90 000 mAh) lítium akkumulátor kapacitás, 300 W névleges teljesítmény és 600 W túlfeszültség.


● Kiváló minőségű beépített lítium akkumulátor, több mint 1500 ciklust ér el, élettartama pedig 5 év.



● Több kimeneti port: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60 W, 2 x DC port, 1 x DC autóport és két AC kimenet (tiszta szinuszhullámmal). Kilép a hálózatból, és képes lesz árammal ellátni kameráit, számítógépeit, kommunikációs eszközeit.


● Zöld kültéri energiamegoldás: A hatékony napelemes töltés a beépített MPPT-vel napelemes generátorrá teszi a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A teljes töltési idő körülbelül 3,5 óra, ha 150 W-os napelemet csatlakoztat egy adapterkábellel. A hálózati áramforrásról vagy az autóportról való töltés körülbelül 2,5 óra.


● Hordozható és kompakt: mindössze 3,5 kg (7,7 font), könnyen hordozható fogantyújával könnyen hordozható. Kompakt méret 310 x 185 x 225 mm (12,21 x 7,29 x 8,86 hüvelyk).


● LCD képernyő a töltési/kisütési teljesítmény, idő, százalékok stb.


● Pure Sine Wave kialakítás, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb háztartási készülékkel, és az alapvető háztartási készülékek és eszközök több mint 80%-át képes táplálni. Ezek a legdrágábbak az inverterek közül, és felülmúlják az invertereket.


● Mindenkörű védelmek vannak, ez a generátor bekapcsolja a védelmi üzemmódot, ha nagyobb elektromos készüléket csatlakoztat, vagy túlmelegszik.


● LED lámpa: 5 W vészvilágításhoz vagy éjszakai szabadtéri kempingezéshez.



● Vezeték nélküli töltés: 10W

Az általunk tervezett élettartam több mint 5 év. Az iGOpower márkájú termékekre 5 év garanciát vállalunk.

●●●●●●●További darabért alku lehetséges.●●●●●●●



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.