FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Hordozható CB Midland Alan 42 DS rádióállomás automatikus Squelch-szel

46 784,95 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Nagyvonalú kijelző
A kijelző nagyvonalú, az állomás mérete, a zöld világítás és a csatorna kijelzője, az emissziós/vételi szintek, valamint számos egyéb aktív termékjellemző alapján.
Csökkentett méretek
Most már jobban élvezheti a legkisebb CB rádióállomás előnyeit. A rádióállomás a tenyerébe esik (hasonlóan a walkie-talkie-hoz), és egy kézzel gond nélkül használható. Ezenkívül a csökkentett méretek lehetővé teszik, hogy a kartámaszba vagy a kis helyekre helyezze bármely autó fedélzetén.
További funkciók
Bár ez egy nagyon kicsi állomás, sok funkcióval rendelkezik: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Többsávos
Azok számára, akik más európai országokban használt egyéb kommunikációs sávokat használnak, az állomás fel van szerelve a munkaszínvonal megváltoztatásának lehetőségével az egyes országoknak megfelelően.
Állítható teljesítmény
A magas/alacsony állítható kibocsátási teljesítmény hasznos néhány olyan uniós országban, ahol azt Romániától eltérő törvény szabályozza, és amikor az állomást szabadföldön használják az akkumulátor kímélésére.

Hálózati csatlakozás
Az Alan 42 DS egy kettős felhasználású multifunkcionális autó: egy karosszériaantennával rendelkező autóban és a nyílt terepen (parkolóban) akkumulátorokkal és BNC antennával. A BNC csatlakozó lehetővé teszi, hogy egy kis antennát csak egy nyitott állomáshoz (parkolóhoz) csatlakoztasson. A mikrofon és a fejhallgató/hangszóró csatlakoztatása lehetővé teszi egy dedikált kihangosító Midland MA31-L csatlakoztatását, amellyel közvetlenül a lavalier-ből sugározhatunk, és fejhallgatón keresztül fogadhatjuk a fülből.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.