FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
12 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

High Line mennyezeti motorháztető távirányító 77 cm

89 102,68 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Klarstein
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Normál ár: 1569,99 zł
Árunk: 1159 PLN

High Line, mennyezeti eresz, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 szint, távirányító, fekete
Amikor a szag terjed a konyhában, a Klarstein High Line konyhai elszívó készen áll a füst és a gőz diszkrét eltávolítására.

Kiállítás utáni áruk - teljesen működőképesek, mikrokarcolásokkal rendelkeznek a ház és a távirányító felületén. A dobozon tárolási nyomok láthatók.

Hatékonysággal és eleganciával a füsttel és a gőzzel szemben: a Klarstein High Line mennyezeti motorháztető tökéletes segítség minden konyhában.

Diszkrét működés, elegáns kialakítás: a Klarstein High Line elszívó ventilátor nemcsak szép, hanem rugalmas is! Mind a konyhasziget feletti mennyezeti páraelszívóként  , mind kompakt méretének és a felszerelt konyhai húrnak köszönhetően bármely konyhában könnyen megtalálhatja a helyét a gőzölgő edények felett. 75 wattos teljesítményével a motor nemcsak hatékonyan végzi munkáját akár 410 m³/h elszívó kapacitással, hanem elegáns stílusával is lenyűgöz. A fekete fényű szaténüveggel, a szálcsiszolt rozsdamentes acél kerettel és az önállóan kapcsolható, 9 színű környezeti fénnyel különleges hangulatot teremt a konyhában.

A mellékelt aktívszén-szűrőnek köszönhetően még szellőztető tengelyre sincs szüksége. A konyhából beszívott levegőt közvetlenül kiszűrik és visszaengedik a konyhába – nincs szükség további építési munkára vagy bevásárlásra. Három teljesítményszintjének köszönhetően képes kezelni a konyhában lévő szagokat és a keletkező füstöket, könnyen kezelhető érintőképernyővel vagy távirányítóval.

Két kapcsolható 2 x 4 W-os LED szalag bőséges fényt biztosít a főzőfelületen. Ennek köszönhetően minden szakácsnak a legjobb kilátása lesz az elkészített finomságokra.

Alapinformáció:Hatékony: 75 W-os motor a légáramláshoz, akár 410 m³ / h kapacitással 3 szintenKényelmes: könnyű vezérlés távirányítóval vagy érintőképernyővelKiváló légkör: önállóan kapcsolható világítás 9 színbenFlat motor kialakítás: ideális mennyezetre szereléshez vagy konyhaszekrények alá szereléshezMinden szem előtt van:      kapcsolható LED konyhai világítás LED szalagokkal 2 x 4 W.Csendes: alacsony, mindössze 59 dB zajszint a legmagasabb teljesítményszinten

Jellemzők:energiahatékonysági osztály: Ctwo cserélhető alumínium zsírszűrők (mosogatógépben mosható)opcionális kapcsolható világítás 2 x 4 wattos LED szalagokkalKészen áll a recirkulációra, beleértve az aktív szénszűrőket is, beleértve a távirányítót a fényszinthez és a teljesítményszabályozómotorhoz: 75 W.a távirányítóhoz szükséges elemek: 1 x CR2032 elem (mellékelve) tápegység: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Méretek: a szerelőkeret méretei: kb. 77 x 32 cm (szélesség x magasság)beépített méretek: kb. 73 x 20,7 x 28 cm (szélesség x magasság x mélység) Szívónyílás: kb. 22,6 x 9,4 cm (Sz x Ma x Mé) Súly: kb. 12 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.