FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Harcos sövénynyíró benzin - 8000 RPM - 1,0 LE 2 ütemű motor

Szelídítse meg sövényeit és cserjeit a kétütemű benzinmotoros Fighter benzin sövénynyíróval. A sövénynyíró kétoldalas, 55 cm hosszú fűrészlappal van ellátva, edzett acélból. A fogak közötti távolság 2,5 cm; a sövénynyíró ezért ideális a vastagabb ágak metszéséhez.

Praktikus és kellemes a használata
A sövénynyíró forgatható fogantyúval van felszerelve, így kényelmesen használhatja a sövénynyírót a kívánt munkaszögben. Elöl a sövénynyíró extra nagy fogantyúval és védőburkolattal is rendelkezik, így könnyen tarthatja a gépet.

Hozzon létre keverékkenést a sövénynyíróhoz
A sövénynyíró 2 ütemű motorja 1 liter 2 ütemű olaj és 25 liter Euro 98 benzin (ólommentes) keverékével működik. Ehhez javasoljuk a Protecton 2 ütemű olaj használatát. Ezt a félszintetikus olajat kifejezetten kerti gépekhez fejlesztették ki, és kiválóan ken és karbantart minden motoralkatrészt. A Protecton kétütemű olaj praktikus adagoló palackban található. Lehetőség van az Aspen 4 használatára is, fenntartva a megfelelő keverési olaj arányt, 200 ml és 5 liter benzin között. A nem megfelelő olajkenés okozta károkra nem vonatkozik a garancia.

Figyelj! Mindig keverje össze a keverék kenését megfelelő edényben. Minden használat előtt alaposan rázza fel a keverék kenését, és soha ne használjon 3 hétnél régebbi kenőanyagot.

Vigyázzon a sövénynyíróra
Időben végezze el a motor karbantartását. Hosszabb leállás esetén (például téli időszakban) vegye ki az összes üzemanyagot a tartályból, indítsa be a motort, és hagyja járni, amíg meghibásodik. Ez megakadályozza az elzáródásokat és az indítási problémákat.

Specifikációk:
Modell: FT-186
Súly: 5,5 KG
Kard hossza: 55 cm
Motor: 2 ütemű
Teljesítmény: 1 LE
Fordulatszám: 8000
Üzemanyag: benzin
A tartály térfogata: 600 ml
Rezgés elleni védelemmel

Tartalom:
sövényvágó
pengevédő
Gyertyakulcs
Csavarhúzó
Imbuszkulcs
Csavarkulcs
üzemanyag palack
Használati utasítás



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.