FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Vezeték nélküli AC650 kétsávos USB hálózati adapter
U9 zu kétsávos Wi-Fi 11ac adapter. Az 5 GHz-es vezeték nélküli sebesség tun 433 Mb/s, 2,4 GHz tun 200 Mb/s. A fejlett MU-MIMO-technológiák javítják az átvitel hatékonyságát és simább adatfolyamot biztosítanak. Az adapter automatikusan települ, amikor számítógéphez csatlakozik. A kompakt mini kialakításnak köszönhetően az U9 nincs hatással a szomszédos portok használatára. Az U9 kompatibilis a Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10 rendszerrel.

Gyors Wi-Fi hálózat
U9 unterstützt Wi-Fi-Standard jetzt mit 802.11ac-Generation és 3-szor gyorsabb, mint a vezeték nélküli N. Az adapter lehetővé teszi a két sáv kiválasztását - 5 GHz (433 Mb / s) és 2,4 GHz (200 Mb / s) .

Automatikus telepítés, nincs szükség konfigurációra
Belső meghajtójának köszönhetően az U9 automatikusan befejezi a telepítést, amikor számítógéphez csatlakozik, megszabadítva Önt a nehézkes beállítástól és telepítéstől a CD-n vagy a meghajtón keresztül.

MU-MIMO-technológiák
Az egyszerre sok eszközzel kommunikáló MU-MIMO (Multiple User - Multiple Input Multiple Output) technológiát valósították meg az U9-ben, melynek köszönhetően jelentősen javítja az átvitel hatékonyságát.

Miniatűr projekt
Kompakt és elegáns kialakításának köszönhetően az U9 kisebb, mint a legtöbb elérhető 11ac Wi-Fi USB adapter. A felhasználók a miniadaptert bármely USB-porthoz csatlakoztathatják a szomszédos portok blokkolása nélkül.

Különféle operációs rendszerekkel kompatibilis
Az U9 kompatibilis a Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.