FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Grill autós tartó Mag Safe 15w töltővel iPhone LED PD-hez

4 291,75 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Kapcsolatba lépni Hívás

Grill autós tartó Mag Safe 15w töltővel iPhone LED PD-hez - leírás

Mag Safe autós tartó mágneses töltővel rácshoz Termékleírás + Főbb jellemzők

Főbb jellemzők: Típus: Mágneses autós tartó Szerelés helye: Szellőzőrács Töltési teljesítmény: 15W / 10W / 7.5W / 5W Teljesítmény bemenet: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Teljesítmény: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Támogatja a gyors töltési protokollokat: PD és QC 3.0 Töltő bemenet: USB-C Háttérvilágítás: Kék LED Súly: 99g Mágneses lemez méretei: 6.2cm x 6.2cm Kompatibilitás: Mag Safe technológiát támogató eszközök típusa: iPhone 12/13/14/15 Védelem a következők ellen: túlmelegedés, túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelem Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS Tartalmazza: Autótartó, USB-A - USB-C kábel ~1m
Mágneses tartó Ez a termék személyre szabott és alkalmas a Mag Safe technológiát támogató iPhone-modellek, például az iPhone 12, 13, 14, 15 minden verziójában történő mágneses vezeték nélküli töltésére. A tűzálló anyagokból készült mágneses töltőautós tartó nemcsak tartós és hőálló, hanem elegánsan illeszkedik a jármű belsejébe is. A töltőtábla kék LED-del van felszerelve, amely jelzi, hogy csatlakoztatva van a tápegységhez és a töltéshez.
A beépített vezeték nélküli töltővel ellátott Mag Safe tartó támogatja a Power Delivery (PD) és a Quick Charger (QC) 3.0 gyorstöltést, ami jelentősen javítja a töltési sebességet. Az akár 15 W-os gyors, vezeték nélküli töltési teljesítménynek köszönhetően iPhone-ja most sokkal gyorsabban töltődik, így csúcsteljesítményt nyújt.
Alacsony hőmérsékletű töltés A töltő intelligens hőelvezetést és gyors töltést használ még hideg hőmérsékleten is. Hátul van egy légkimenet, amely támogatja a szellőzést és a konvekciós hőelvezetést. Ez az optimális megoldás biztosítja a hatékony és biztonságos töltést, fenntartva a készülék megfelelő működési feltételeit.
Akkumulátorvédelem: A töltő intelligens feszültségszabályozása védelmet nyújt a telefon akkumulátorának. A pontos feszültségszabályozással a töltési folyamat optimalizálható, meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát és megvédve azt az esetleges károsodásoktól.
Az autó mágneses rácstartóját egyenes szellőzőnyílásokhoz (függőleges és vízszintes) tervezték. Telepítése rendkívül egyszerű. Egyszerűen helyezze a tartó gömbfejét a mágneses töltő kardántengelyébe, majd csúsztassa a rácsba. Csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt egy áramforráshoz (a táptöltő nem tartozék), és már indulhat is! A mágneses töltést gyorsan és kényelmesen használhatja.
Többirányú rögzítés erős mágnessel: Erős mágnessel lehetősége van arra, hogy telefonját függőleges és vízszintes helyzetbe is felszerelje. Ez a megoldás rugalmas használatot biztosít, lehetővé téve a készülék tájolásának beállítását a saját preferenciáihoz töltés közben.
Kompakt méret 62 mm x 62 mm-es méretével és 11 mm-es vastagságával a mágneslemez rendkívül kompakt megoldás. A fogantyúval együtt a töltő eléri a 83 mm hosszúságot, ami lehetővé teszi a mágneses töltési technológia kényelmes és hatékony használatát hordozható formátumban.
Fogantyú biztonsága A rács behelyező bilincsét kiszélesített formában használták, így nem kell aggódnia, hogy a fogantyú véletlenül kiesik. A biztonságos tartás nemcsak kényelmessé, hanem biztonságossá is teszi termékünk használatát, biztosítva a stabilitást minden körülmények között. 1. A szilikon védőbélés nem károsítja a levegő kimenetét. 2. Forgatható fogantyú vízszintes és függőleges szellőzőrácsokhoz. 3. A fogantyú stabilizáló védelme a szellőzőrácsban.
A mágneses töltő felépítése 1. Polikarbonát hőszigetelő panelek. 2. Erős mágnesek. 3. Rézhuzal a magas hőmérséklet csökkentése érdekében. 4. Intelligens chipek a biztonságos és gyors töltés érdekében.
Stabil tartás Az erős mágnesnek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy telefonja leesik. A göröngyös hegyi utakon, a fekvőrendőrökön vagy a hirtelen fékezésen könnyebb lesz áthajtani, miközben megőrzi a biztonságos tartást.
A töltő CE, FCC és ROHS tanúsítvánnyal rendelkezik. A ROHS tanúsítvány megerősíti, hogy a termék megfelel a káros anyagok bizonyos határértékeinek. Az FCC tanúsítvány tanúsítja, hogy az eszköz elektromágneses interferenciája megfelel a Szövetségi Kommunikációs Bizottság által jóváhagyott határértékeknek.

Gyakran Ismételt Kérdések Melyek a mágneses töltőnk fő előnyei?
Mágneses töltőnk PD és QC 3.0 15 W-os gyorstöltést, intelligens hőelvezetést és stabil tartást kínál az erős mágnesnek köszönhetően.
Melyek a mágneses lemez méretei a tartóval


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.