FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
8 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A jód a pajzsmirigy "tápláléka", amely hormonokon keresztül szabályozza testünk energiafogyasztását. Jódra van szükségünk kifejezetten a tápanyagok, cukrok, zsírok és fehérjék megfelelő anyagcseréjéhez. A jód fontos a pszichológiai jólét, a testhőmérséklet megfelelő szabályozása és a bőr egészsége szempontjából.

A jódot olyan emberek keresik, akik a következőkre összpontosítanak:
- Mentális jólét - Energiafelhasználás a szervezetben
- Normál pajzsmirigyműködés

- A tápanyagok, cukrok, zsírok és fehérjék megfelelő anyagcseréje

Tartalom: Töltőanyag (rizsliszt), hipromellóz növényi kapszula, töltőanyag (rizsliszt), hozzáadott anyagok: szilícium-dioxid, jód-kálium.

Csomagolási megjegyzés: Étrend-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől. Gyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő károkért. A minőségmegőrzési idő a csomagoláson található.

Allergének: A termék nem tartalmaz a módosított 1169/2011/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet II. mellékletében felsorolt allergéneket.

GMO: A termék megfelel az 1829/2003/EK és az 1830/2003/EK rendelet követelményeinek, nem tartalmaz GMO-kat és nem géntechnológiával módosított nyersanyagokból állították elő.

Ionizáció: A terméket nem kezelték ionizáló sugárzással az 1137/2008/EK rendelettel módosított 1999/2/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv értelmében.

A gyártás ISO tanúsítvánnyal rendelkezik 22000:2018



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.