WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

GPS navigációs rendszer moto Garmin Zūmo 395LM 4.3inch, térképpel együtt

193 082,01 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
1 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Garmin
Szállítási idő
5 nap
SKU:
C1361
EAN:
753759174156
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Prémium GPS motorkerékpárokhoz is – új kalandokat kínál a SA-ban
A 4,3 hüvelykes érintőképernyő kesztyűvel használható, napolvasott, ellenáll az üzemanyaggőzöknek, az UV-sugárzásnak és az időjárásnak (IPX7). A Garmin kalandos útválasztás szerpentint vagy lejtős utakat™ talál, és korlátozza a fő közlekedési artériákat. Használja ki a szűk ívekre vonatkozó pilótariasztásokat, a sisakhasználatra vonatkozó jogszabályokat, a sebességfigyelő kamerákat és még sok mást. A kihangosított hívások luetooth® funkciója értesítéseket küld okostelefonjáról közvetlenül a készülék képernyőjére. Zūmo.Vezérelheti a zenét MP3-lejátszójáról vagy okostelefonjáról, és audio streaminget játszhat le a pandorából® és a spotify® online zenei szolgáltatásokból.

Nincs több üzemanyag-ék
A zūmo 395LM készülék alapfelszereltségéhez tartozik egy digitális üzemanyagszint-jelzővel ellátott integrált utazási számítógép. Így könnyű lesz megbecsülni, hogy hány kilométert tud utazni, amíg a tartály ki nem ürül. A dinamikus üzemanyag-figyelmeztetések tudatják Önnel, hogy mikor van itt az ideje a feltöltésnek, és még benzinkúti lehetőségeket is kínálnak. Egy hasznos sebességkorlátozás-jelző tudatja Önnel, hogy mikor van itt az ideje a fojtószelep leengedésének. Ezenkívül a digitális iránytű kijelző és a motorkerékpár-specifikus POI (POI) adatbázis segíthet megtalálni a motorkerékpár-javító műhelyeket, márkakereskedéseket és más helyeket. A zūmo tartalmaz egy szerviztörténeti naplót is, amely segít nyomon követni a szervizintervallumokat, a futásteljesítményt és a motorkerékpáron végzett szervizmunkát.

Jobb összpontosítás a pilótariasztásokkal
Annak érdekében, hogy jobban összpontosítson az útra és biztonságosabb utazásokat biztosítson, a zūmo 395LM hasznos figyelmeztetéseket kínál az előttünk álló szűk kanyarokról, sebességváltásokról, vasúti vagy állati utakkal való vasúti átjárókról, iskolákkal rendelkező területekről és még sok másról. Ezenkívül értesítéseket kap, ha konzultálnia kell a fejhallgató használatára vonatkozó helyi jogszabályokkal – vagy ha rossz irányba készül haladni egy egyirányú utcán. Riasztásokat is kap a közlekedési lámpákról és a sebességfigyelő kamerákról a közelben. Ezenkívül hosszú utak esetén a fáradtságra vonatkozó figyelmeztetés azt javasolja, hogy tartson szüneteket, és jelzi azokat a pihenőhelyeket, amelyeket néhány óra múlva figyelembe vehet az úton. A zūmo eszköz előre az útvonalon funkciója lehetővé teszi, hogy könnyedén megtekinthesse az útvonalon található érdekes helyeket és tereptárgyakat anélkül, hogy a térképnézetet a navigációs kijelzőn hagyná. Ezenkívül az Easy Route Definition lehetővé teszi, hogy egy pontot adjon hozzá a térképhez, hogy beállítsa az útvonalat, és áthaladjon kedvenc területein vagy útjain.

Gumiabroncsnyomás-ellenőrzés
A nagyobb közúti védelem érdekében a Zūmo 395LM kompatibilis a Garmin gumiabroncsnyomás-ellenőrző érzékelőjével (TPMS, külön megvásárolható). Minden gumiabroncshoz TPMS-t kell készíteni; Csak a fémrúddal ellátott szelepekkel fog működni. A TPMS vezeték nélküli technológiát használ a gumiabroncsnyomás-adatok továbbítására, lehetővé téve azok valós idejű megjelenítését a zūmo eszköz kijelzőjén.

Élettartamra szóló térképfrissítések
A Zūmo 395LM ingyenes térképfrissítéseket tartalmaz a készülék teljes élettartama alatt, így az útvonalak tükrözik a legújabb érdekes helyeket és elérhető térképeket.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.