FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Nagyon funkcionális gőzölős vasaló 1600W teljesítménnyel.A tartós tapadásmentes teflon ötvözetnek és a viszonylag könnyű szerkezetnek köszönhetően bármilyen anyagon tökéletesen vezethető. A vasaló számos hasznos funkcióval rendelkezik.
öntöző
A spray funkció a vasaló egyéb beállításaitól függetlenül mindig használható. A sprinkler a fogantyún található gombbal indítható. Előfordulhat, hogy a funkció működéséhez többször meg kell nyomni a mosás gombot.
Vasalás gőzzel
Állítsa a folyamatos gőz kapcsolót a megfelelő állásba. A kilépő gőz mennyisége a termosztát beállításától is függ - alacsonyabb hőmérsékleten kevesebb gőz (egy pont vagy két pont), magasabb hőmérsékleten több gőz (három pont).
gőzkalapács
Ez a funkció egyszerre nagy mennyiségű, körülbelül 80 g gőzt bocsát ki, a jobb hatás érdekében nehezen vasalható vagy erősen ráncos anyagok vasalásakor. A Steam Burst csak akkor működik megfelelően, ha a beállítást (három pont) vagy a „Max” értéket választja. Ha megnyomja a fogantyún lévő gombot, erőteljes gőzsugár távozik a vasalótalp lyukaiból. Ha szükséges, a folyamat néhány másodperc várakozással megismételhető. Nem ajánlott ezt a funkciót egymás után háromnál többször használni. Megjegyzés - A funkció aktiválásához szükség lehet a "Steam Shot" többször megnyomni.
Függőleges gőzvasalás
A funkció a gőzlöketet használja, azzal a különbséggel, hogy a vasaló függőleges helyzetbe kerül. Ha ezt a funkciót használja, tartsa a vasalót körülbelül 15-30 cm távolságra a ruháitól.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.