WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel a Klausberg KB-7144 gőzedénykészletet, egy prémium konyhai nélkülözhetetlen készletet nagy tételben történő vásárláshoz. Ez a gyönyörű készlet három kulcsfontosságú elemet tartalmaz, amelyek növelik a főzés hatékonyságát és tartósságát.

Minden darab kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amelyet úgy terveztek, hogy kiállja az idő próbáját. A termikus fenék kivételes hővezetést biztosít, lehetővé téve az étel gyors felmelegedését, miközben hosszabb ideig megőrzi ideális hőmérsékletét.

Ennek a gőzölőkészletnek az átgondolt kialakítása cseppálló ajkakat tartalmaz, amely tökéletes a sima, kecses öntéshez rendetlenség nélkül. Az egészségtudatos főzést olyan receptek elősegítésével ösztönzik, amelyek minimális vizet és kevesebb zsírt igényelnek.

Ez a készlet mosogatógépben mosható, ami megerősíti kényelmét és könnyű karbantartását. A készlet tartalmaz egy 5,0 literes, Ø24x11,5 cm méretű rakott ételt, egy sokoldalú gőzölőbetétet és egy erős üvegfedelet, hogy figyelemmel kísérhesd a főzésedet.

Okos választás a vendéglátóipari szolgáltatók, vendéglátóipari szolgáltatók és éttermek számára, akik nagy mennyiségben szeretnének vásárolni, biztosítva, hogy konyhájuk megbízható eszközökkel legyen felszerelve, amelyek tartósak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.