WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

VEZETÉKES ETHERNET ÉS OPCIONÁLIS POWER OVER ETHERNET

Az új Power over Ethernet (POE) egy opcionális funkció, ahol a hálózati csatlakozó felszerelése drága, és az alacsony költségű feszültség használata költséghatékonyabb megoldást tesz lehetővé. A POE lehetővé teszi a táp- és internetkábel (RJ45) egyszerű telepítését egy eszközbe, és megkönnyíti a konferenciatermek tervezését.

MODULHELY HOZZÁADÁSA

A Glory Star 10 hüvelykes kioszk táblagép a perifériák széles skáláját kínálja. Akár három perifériát is csatlakoztathat a táblagép széléhez és aljához, hogy interaktív katalógusokban, végtelen folyosókon, hozzáférés-vezérlésben, bejelentkezésben és önrendelésben hozzon létre alkalmazásokat.

NYÍLT API

A Glory Star mérnöki csapata az Android operációs rendszer firmware-jének kódolására specializálódott. Egyedi firmware szolgáltatásokat és nyílt API-kat kínálunk. Az Open API lehetővé teszi a fejlesztők és a szoftverfejlesztők számára, hogy hozzáférjenek az Android operációs rendszer, alkalmazás és egyéb szolgáltatások funkcióihoz vagy adataihoz, hogy lehetővé tegyék a magas szintű testreszabást és integrációt a termékbe / szolgáltatásokba.

STAROS - JOGDÍJMENTES KIOSZK LOCKDOWN ALKALMAZÁS * Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

LICENCMENTES KIOSZK LOCKDOWN APP STAROS A kioszk lockdown alkalmazás telepítve van a NEBULA táblagépekre. A STAROS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan elindítsanak videókat, webhelyeket és alkalmazásokat, és megakadályozzák, hogy a nem kívánt harmadik felek hozzáférjenek az Android rendszerhez. Az olyan funkciók, mint az alsó sávok elrejtése, a váltóidőzítők ütemezése, a felhasználói jogok beállítása és a videók/fényképek automatikus bejárása megkönnyítik a fejlesztők számára, hogy alkalmazásokat fejlesszenek ki alkalmazásaik zárolására. A cél egy biztonságos és stabil táblagép biztosítása üzleti környezetben.

KÉSZ SZERELÉS

Többféle rögzítési lehetőséget kínál a telepítési rugalmasság biztosítása érdekében, beleértve a falra szerelhetőt, a táblagépre szerelhető és a polcra szerelhető rögzítést.
Th


Mellékletek
Fájl letöltése gad101-user-manual.pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.