FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Glantier sós testradír 500 — 300 g

3 424,12 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
3 nap
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A Salt body scrub 500 a Glantier 500 Chypre és a Fruity Perfume illatával a kedvenc illatod és az egyedi hámlasztó formula kombinációja. A legjobb módja annak, hogy simítsa bőrét, és valódi aromás lakomát adjon érzékeinek. A Glantier bőrradír nemcsak kiváló hámlasztás, hanem hidratáló és védő is.

Termékünket minden bőrtípus ápolására ajánljuk, különösen a száraz és keratózisra hajlamos bőrre. Javítja a bőr megjelenését és állapotát, ugyanakkor egyszer és mindenkorra eltávolítja a szárazság és a feszesség érzését.

A "Kłodawa" bányából származó természetes lengyel kősó alapján táplálja és gazdagítja az otthoni SPA rituáléját. Érezze a régóta várt hétvége pihenését Milánó nyüzsgő városában!

Illat: 500

Kapacitás: 300 g

Rengeteg hatóanyag
A Glantier sós testradír bővelkedik speciálisan kiválasztott hatóanyagokban, mint például:

-Shea

- szőlőmagolaj

- málnamagolaj

- sárgabarackmagolaj

-E-vitamin

Táplálja a bőrt &serkenti az érzékeket
A hatóanyagok gazdagsága mellett testradírunk minden adagja a Glantier 500 parfüm csábító illatát árasztja. A fekete ribizli, az érzéki frézia és az aromás májusi rózsa jegyei eleganciájukkal és intenzitásukkal borítják Önt.

Érezze, hogy bőre nemcsak a jótékony összetevőket, hanem a csodálatos illat minden cseppjét is elnyeli, finom és tartós aromát hozva létre, amely egész nap elkíséri Önt.

Az Our Body Scrub 500 pótolhatatlan termék a szépség szerelmeseinek, akik szeretnék kombinálni a napi ápolást kedvenc parfümjük egyedi illatával.

Teremtsen felbecsülhetetlen értékű luxus pillanatokat magának azáltal, hogy bőrét selymesen sima és illatos állapotban hagyja.

Hogyan kell használni
Vigyen fel kis mennyiségű terméket nedves bőrre, és óvatosan masszírozza a testet. Ezután öblítse le meleg vízzel. Használja heti 1-2 alkalommal.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.