FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Változtasd az utazásokat kalandokká
Időjárásálló házával, vezeték nélküli kapcsolatával és 4,3"-os érintőképernyőjével kesztyűvel is használható, a zumo® 396LMT-S motorkerékpárokhoz készült navigátorunkat úgy terveztük, hogy egyszerű, szórakoztató tekercselésű, nehéz, Ön és kellemes pillanatokat osszon meg barátaival.

A csoport aktivizálása
A Garmin Adventure Routing választékával, amely segít elkerülni az unalmas közúti útvonalakat, a zumo® 396LMT-S lehetővé teszi az útvonalak preferenciáinak megadását, azaz az útvonalak lejtését, szeles, egyenetlen terepet. Könnyedén küldhetsz GPX fájlokat a telefonodról a zūmo eszközödre, vagy megoszthatod a GPX fájlokat a barátaiddal, így te magad is ugyanazt az útvonalat követheted. Amikor a zūmo párosítva van a telefonoddal, a Smartphone Link alkalmazás tartalmazza a LiveTrack-et is, egy praktikus funkciót, amely lehetővé teszi barátaid számára, hogy valós időben kövessenek téged, amikor vezetsz.

A Bluetooth® egyéb előnyei
A nagyobb kényelem érdekében szinkronizálja a zūmo-t okostelefonjával és Bluetooth fejhallgatójával vagy Bluetooth fejhallgatójával (külön megvásárolható), hogy kesztyű vagy fejhallgató nélkül kezdeményezhessen és fogadhasson5 hívásokat5. Tárolja telefonját a zsebében vagy a nyeregtáskájában, és kapjon kihangosított hívásokat anélkül, hogy el kellene mennie az útból. Intelligens, testreszabható értesítéseket is kaphat hívásokról, szöveges üzenetekről, alkalmazásértesítésekről és egyebekről. Ráadásul akár a zenéket3 és a lejátszási listákat is vezérelheted az okostelefonodon közvetlenül a zūmo böngésződben. Így magaddal viheted a zenédet.

Ingyenes forgalmi információk és valós idejű időjárás
Mi történik az arcon? A zūmo® 396LMT-S a Smartphone Linken keresztül valós idejű forgalmi és időjárási információkhoz kapcsolhatja Önt. Ez az ingyenes mobilalkalmazás összeköti a zūmo készüléket iPhone® vagy Android ™ telefonjával.

A beépített Wi-Fi naprakészen tartja Önt
A térképek és szoftverek frissítése egyszerű, mivel a zūmo® 396LMT-S beépített Wi-Fi-t használ. Amikor új frissítés érhető el, és csatlakozik egy WiFi hálózathoz, automatikusan értesítést kap a képernyőn, hogy egy gombnyomással alkalmazza a frissítéseket. Nincs szükség a zūmo és a számítógép társítására.

Jobban összpontosítson a pilótariasztásokra
A Zūmo® 396LMT-S hasznos információkat kínál a meghúzott homlokívekről, a sebességváltozásokról, az átkelésekről vagy az állatátkelésekről, hogy segítsen jobban navigálni az úton és biztonságosabb legyen. iskolákkal és így tovább. Akkor is értesítést kap, ha letiltásra készül. Figyelmeztetéseket kaphat a közeli közlekedési lámpáknál és a rögzített sebességmérő kameráknál6. Hosszú utazások esetén a fáradtságra figyelmeztető rendszer7 azt is tanácsolja, hogy szeretne-e pihenni, és jelölje meg azokat a pihenőhelyeket, amelyeket néhány órás vezetés után megfontolhat. A nagyobb nyugalom érdekében a zūmo automatikus incidensjelentési funkció8 sms-t küld a helyadatokkal az alapértelmezett kapcsolattartónak incidens esetén.

Ne vezessen szinte üres tartállyal
A zūmo® 396LMT-S alapfelszereltségéhez tartozik egy alacsony üzemanyag-fogyasztású, kerékpározással működő integrált számítógép. Ez megkönnyíti annak becslését, hogy hány kilométert tud járni, amíg a tartály ki nem ürül. A dinamikus üzemanyag-riasztások tudatják Önnel, hogy mikor van itt az ideje a feltöltésnek, és még az erőművek helyének meghatározására is lehetőséget kínálnak. Egy praktikus sebességkorlátozás-jelző jelzi, mikor van itt az ideje a lassításnak. Ezenkívül a digitális iránytű kijelzője és a motorkerékpárok POI adatbázisa segíthet megtalálni a motorkerékpárok javítóműhelyeit, a képviseletet és más helyeket. A zūmo készüléked tartalmaz egy szervizelőzmény-naplót is, amely segít nyomon követni a szervizintervallumokat, a futásteljesítményt és a motorkerékpárod szervizelését.

Átfogó kialakítás, az útvonalon tesztelve
A motorkerékpárosok által motorkerékpárosok számára tervezett, robusztus zumo® 396LMT-S számos hasznos technológiát kínál a kormány sarkai közötti úthoz Beépített fedélzeti számítógéppel van felszerelve, iránytű kijelzővel, sebességkorlátozó táblával és intuitív érintőfelülettel ellátott képernyőkkel, amelyek lehetővé teszik az információkhoz való gyors és egyszerű hozzáférést, még kesztyűvel is. A robusztus ház ellenáll az üzemanyaggőzöknek, az ultraibolya sugárzásnak, az esőnek és még sok másnak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.