FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Gamer billentyűzet - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Gamer billentyűzet - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
A Thock TKL Pudding Brown egy kis mechanikus billentyűzet, amelyet két okból hoztunk létre. Először is szeretnénk megadni Önnek a hordozható berendezések használatának szabadságát. Másodszor, szeretjük a gyönyörű dolgokat, amelyek irigy megjelenést vonzanak.

Ennek eredményeként egy kis konstrukciót adunk Önnek PBT műanyagból készült puding gombokkal, amelyeket Double Shot technológiával hoztak létre. Nemcsak kozmikusnak tűnnek, hanem kopásállóak is. Mindegyikük alatt elrejti a Kailh Brown mechanikus kapcsolókat. Ez a legjobb választás, ha sokat kattint, és viszonylag csendes mechanikus billentyűzetet keres.

Fotogén és tartós kisgyermek

Szeretjük azt mondani, hogy a Thock TKL Pudding Brown fotogén és szívós kisgyermek.

Ez azért van, mert egy gyönyörű és kis TKL Tournament alvázba csomagoltuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy gond nélkül elfér bárhol, ahol a teljes méretű billentyűzetek azt mondják: Helló, nem lépek be ide. Néhány tervezői kütyünek is helyet hagy.

Ezt úgy értük el, hogy feladtuk a numerikus blokkot. Ennek eredményeként a Thock TKL Pudding Brown billentyűzet kicsi és teljesen készen áll az akcióra.

Háttérvilágítású puding billentyűk

A Thock TKL Pudding Brownnál a háttérvilágítású Pudding billentyűket szeretjük a legjobban. Ez hely a szokásos gombokhoz képest. Egyetlen kattintással hozzáigazíthatod őket a hangulatodhoz, az íróasztalod stílusához vagy a játékhoz, amit játszol. Ez a Double Shot technológiával készített kulcstartóknak köszönhető. A folyamat során kétféle tartós PBT műanyagot fecskendeznek a kulcsformába. Ennek köszönhetően a gombok nem törlődnek le, és tejfehér részük (így a Pudding név) ARGB fényt továbbít.

Kailh Brown kapcsolók

Tudja, hogyan ismerheti meg a tapintható kapcsolók felhasználóit? Nagyon ritkán állítják be az AFK státuszt. Összességében nem lepődünk meg rajtuk, mert az ilyen kapcsolókkal nem érzed úgy, hogy néhány órája folyamatosan kattintasz, és még mindig többet akarsz.

Kailh Brown tapintható kapcsolók. Jól kezelik a sima mozgást igénylő helyzeteket. Tartósak is, élettartamukat akár 50 millió kattintásra is becsülik (és az N-Key Rollover funkciónak köszönhetően mindegyiket rögzítik és végrehajtják).

Ráadásul kellemesen csendesen hangzik. Feltételezzük, hogy rajongóit olyan emberek között találja meg, akik gyakran későn használják a billentyűzetet (és szobatársaik között).

Pehelysúly

A Thock TKL Pudding Brown billentyűzet igazi pehelysúlyú harcos. Kis súlya van, de sokat fog tartani.

Tartósságát a város másik végén lévő irodába tett mindennapi kirándulások során teszteltük. Ennek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy olyan billentyűzetet adunk Önnek, amelyet szó szerint bárhová magával vihet, és továbbra is úgy fog kinézni, mint a vásárlás napján.

Az alumínium tetejével ellátott konstrukció egyszerűen ellenáll a sérüléseknek és nagyon merev. Ezenkívül folyamatosan tartja az íróasztalt, és még a hosszú távú munka során sem mozog. Az ő megjelenése is rendben van, az alján dombornyomott minták és az ARGB világítás heves karaktert adnak neki.

A nevem RGB. ARGB

Legyünk őszinték, a háttérvilágítás nélküli billentyűzetek rendben vannak. De ha sötétben szeretne kattintani, kitűnni a tömegből, vagy lenyűgözni barátait a fórumról, akkor az ARGB berendezés a tökéletes választás.

A Thock TKL Pudding Brown segítségével billentyűzetének megjelenését a világfelügyeleti központhoz igazíthatja. Jelölje ki mind a 87 gombot más színre, módosítsa a billentyűbillentyűk színét, vagy állítson be egy effektust a teljes panelre. Ezt a mellékelt szoftver segítségével vagy a billentyűzetről a szoftver telepítése nélkül teheti meg.

Talán néhányan azt mondják, hogy ez egy felesleges modul (ezt az opciót mindig letilthatja)... De ha szeretsz játszani a dizájnnal, és időnként megváltoztatod az íróasztalod megjelenését, ez az ARGB háttérvilágítás örömet okoz neked.

Kétfokozatú dőlésszög-beállítás

Az Ön kényelme érdekében a Thock TKL Pudding Brown-t állítható lábakkal szereltük fel. Hála nekik, a billentyűzetet a három támaszmagasság egyikébe helyezheti úgy, ahogyan a legjobban tetszik.

Számos módja a kábel megszerzésének

A Thock TKL Pudding Brown billentyűzettok lehetővé teszi a kábel három irány egyikének irányítását. Ennek köszönhetően lehetősége van arra, hogy jobban kihasználja az íróasztalán lévő helyet.

Ez a levehető kábelnek és a billentyűzet alján található három speciálisan előkészített csatornának köszönhető. Mindegyikük lehetővé teszi, hogy a kábelt kényelmes helyzetben helyezze el, például közelebb a hüvelyekhez vagy az asztallap széléhez.

Minden ellenőrzés alatt

Szereted, ha mindent kézben tartasz? Az Ön szem előtt tartásával a Thock TKL Pudding Brown-t funkcionális szoftverrel láttuk el.

Szeretettel Isten módnak nevezzük. Támogatásával az összes billentyűzetbeállítást az Ön igényeinek megfelelően módosíthatja, megváltoztathatja az ARGB világítás típusát, színét, konfigurálhatja számos effektus működési módját



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.