FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Elszánt játékos vagy, aki minden meccset uralni akar? Vagy talán csak szeret a kanapén lógni a kedvenc játékával? A Tracer Shogun PRO vezetékes gamepad mindkét esetben tökéletes megoldás. Precíz eszköznek tervezték, amely lehetővé teszi, hogy elmerüljön a virtuális versenyek világában.

• Rezgés funkció.
• 4 irányú kettős betét.
• Digitális és analóg üzemmód.
• 16 funkciógomb.


Ne üssenek meg!
A Gamepad Tracer egy olyan eszköz, amelyre a legújabb sport-, arcade- és virtuális versenyjátékok minden rajongójának szüksége van. 4 irányú kettős paddal és 16 funkciógombbal van felszerelve, melyeknek köszönhetően egyedülálló atmoszférát és játékdinamikát kínál. A készülékben használt vibrációs funkció ráadásul növeli a játék valósághűségét. A gamepad két módban működhet: digitális és analóg, ami lehetővé teszi, hogy a játék típusához igazodjon, és még jobban irányíthassa a játékban szereplő karaktereket és járműveket. Ne lepődj meg és szerezd meg a győzelmet!

Mindig kényelmes játékmenet
A gamepad egy vezetékes eszköz, amely nagymértékben befolyásolja a játék stabilitását, minimalizálja a késést és az interferenciát. Az 1,5 m-es kábel kényelmes csatlakoztatást tesz lehetővé háztartási gépekkel. A pad kiváló minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően tökéletesen betölti szerepét több órányi játék során. Az ergonomikus forma jó illeszkedést tesz lehetővé - a készülék biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben. A billentyűk elrendezése és érzékenysége a modern, dinamikus játékokhoz igazítva minden helyzetben pontosságot és reakciókészséget biztosít.

PC vagy konzol?
A Tracer Gamepad segítségével többé nem kell választania. A készülék PC-vel és PS3 és PS4 konzolokkal is működik, és az univerzális USB csatlakozót használja a jelátvitelhez. Ez a megoldás nem csak az összes platformmal kompatibilis játékokhoz biztosít hozzáférést, de tökéletes egy baráti bulihoz is. Így dönthet úgy, hogy saját otthona kényelméből játssza kedvenc játékait a számítógépén, vagy meglátogathatja barátját, akinek van konzolja. Csak rajtad múlik, hogy melyik platformot választod – csatlakoztasd a Tracer játékvezérlőt, és élvezd a játékot.

Gyártó: TRACER
Kábel hossza (m): 1,5
Kettős pad: 4 irányú
Vibrációs funkció: Igen
Gombok száma: 15
Adatátvitel: USB



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.