FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Fűthető kötött kesztyű

2 590,00 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 5 180,00 Ft


Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
5 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm8358
Utolsó aktualizálás
3 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Felejtse el a téli hideg kezeket USB-s fűtőkesztyűinkkel. Ezeknek a kesztyűknek a különleges ujjbegyei vezetőképes anyagból készültek, így könnyedén írhat és használhatja az egeret anélkül, hogy le kellene vennie őket. A lágy, meleg bélés pedig extra kényelmet biztosít. Meleg és kényelmes kezekkel élvezheti a telet.

Könnyű interakció: Élvezze a kényelmet, amit ezek a USB-s melegítő kesztyűk nyújtanak, amikor érintőképernyős eszközeit használja a hidegben. A vezetőképes anyagból készült ujjbegyek biztosítják a kompatibilitást okostelefonokkal, táblagépekkel, autók érintőképernyős paneleivel és még sok mással.
Meleg és kényelmes: Ne hagyja, hogy a hideg elrontsa a napját. Élvezze a meleg és puha kezeket ezekkel a USB-s fűtött kesztyűkkel, melyek lágy, meleg bélésből és magas minőségű akril és elasztán anyagból készültek. Maradjon kényelmes és meleg bárhol és bármikor.
Széleskörűen alkalmazható: Szerezze meg a kényelmet és a meleget a kezeinek ezekkel az USB-s fűtött kesztyűkkel. Tökéletesek különböző tevékenységekhez, mint például írás, kattintás, síelés, kerékpározás, túrázás és még sok más. Ideálisak beltéri vagy kültéri eseményekhez, beleértve az utazást is.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.