FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A termékről:

Ez a hagyományos filctoll készlet tökéletes eszköz a rajz és a színezés szerelmeseinek. A klasszikus színek és a kényelmes kialakítás ideális választást jelentenek a különböző alkalmazásokhoz, lehetővé téve szép és kreatív műalkotások létrehozását.
A termék jellemzői:

5 filctollból álló készlet: A készlet öt különböző színű filctollat tartalmaz, amelyek a kreatív lehetőségek széles skáláját kínálják. Gyönyörű illusztrációkat, színeket készíthet, és különböző mintákat címkézhet.
Klasszikus színek: A készletben található színek a piros, narancssárga, sárga, zöld és kék, amely egy alapvető színkészlet, amely ideális számos alkalmazáshoz.
Hagyományos kialakítás: A filctollak hagyományos kialakításúak, könnyen tarthatók és kezelhetők, így minden korosztály számára alkalmasak, beleértve a gyermekeket és a felnőtteket is.
Többfunkciós funkció: Ezek a filctollak tökéletesek rajzoláshoz, színezéshez, jegyzeteléshez, szöveg kiemeléséhez és sok más felhasználáshoz. Pótolhatatlanok mind az iskolában, mind a munkahelyen, mind otthon.
Kiváló minőség: A filctollak kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja a tartósságot és a színintenzitást.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.