FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A termékről:

Tartósság és minőség: A gumiabroncs alakjához hasonló felfújható úszókerék kiváló minőségű műanyagból készül, ami garantálja tartósságát és szilárdságát. A szilárd kivitelezés biztonságos és kényelmes pihenést biztosít a vízben.
Kényelem: Nagy méretének köszönhetően a kerék teljes kényelmet biztosít, miközben pihen a vízben. A gyerekek szabadon pihenhetnek rajta, és élvezhetik a víz mellett töltött időt.
Egyutas szelepek: Az egyutas szelepek használatának köszönhetően a kerék feltöltése és megfelelő állapotban tartása egyszerű és kényelmes. Megakadályozzák a levegő távozását is, ami biztosítja, hogy a kerék hosszabb ideig felfújva maradjon.
Praktikusság: A könnyű anyagnak köszönhetően a kerék könnyen mozgatható egyik helyről a másikra. Használható az úszás megtanulásában, de a vízben való ülés és pihenés helyeként is.

Előírások:

Robusztus, gondos és tartós kivitelezés
Egyedi, egyedi gumiabroncs-szerű kialakítás
Átmérő: kb. 90 cm teljesen felfújva
Anyaga: Vinyl

Ez a gumiabroncs alakú felfújható úszókerék sok szórakozást és kényelmet biztosít a felhasználó számára, miközben időt tölt a vízben, miközben praktikus és könnyen használható.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.