FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Tracer Stilo vezeték nélküli, fülre helyezhető fejhallgató, amely vezeték nélküli kényelmet kínál, amelyet bármilyen helyzetben értékelhet. Függetlenül attól, hogy kedvenc számítógépes játéka izgalmas játékmenete kellős közepén vagy egy kemény kardióedzés közben, a Tracer fejhallgató lehetővé teszi, hogy zavartalanul élvezhesse kedvenc zenéit. Ráadásul a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem kell visszaszámolnia a következő töltésig.

• Aktív zajcsökkentés
• Bluetooth 5.0 technológia
• 40 mm-es meghajtók
• Hosszú élettartamú akkumulátor
• Bluetooth-profilok támogatása
• Beépített mikrofon
• Kellemes tapintású anyagból készült fülvédő

Csend, amikor szüksége van rá
Az ANC rendszernek köszönhetően, amely minimalizálja a nem kívánt zajt, gyorsan elszigeteli magát a környező zajtól. A Tracer fejhallgató akkor is csökkenti a háttérzajt, ha éppen nem hallgat zenét.

Kényelmes kezelőszervek
A Tracer Stillo vezeték nélküli fejhallgatók Bluetooth 5.0 technológiával vannak felszerelve, aminek köszönhetően 10 méteres hatótávolságon belül okostelefonokkal és táblagépekkel is működnek.

Korlátlan zene
A Tracer Stillo fejhallgató nagy teljesítményű, 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 15 órányi megszakítás nélküli lejátszást biztosít kedvenc zenéjéhez vagy telefonhívásokhoz. Készenléti módban a fejhallgató akár 180 órát is képes működni, így nem kell folyamatosan tölteni.

Forradalmi hangzás
Élvezze a tiszta és erőteljes hangzást. A fejhallgatóba épített nagyméretű és hatékony, 40 mm átmérőjű meghajtók precíz hangvisszaadást biztosítanak.

Izgalmas játékmenet
A Tracer vezeték nélküli fejhallgató remek választás a játékrajongóknak is. Minden konzollal működnek, amely támogatja a Bluetooth technológiát, így a játékmenetet a környező zajoktól mentesen élvezheti. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy online játék közben tartsd a kapcsolatot csapatod többi tagjával. Ezenkívül az univerzális 3,5 mm-es mini-jack használata lehetővé teszi a legtöbb eszközhöz való könnyű csatlakoztatást.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.