FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

SZUPER OKTATÓ JÁTÉK FA SÜNDISZNÓ - BLOKKOK A SZÁMOLÁS MEGTANULÁSÁHOZ JÁTÉK TANÍT - TANÍTÁSI SZÓRAKOZÁS

Ár egységenként 35 PLN nettó, minimum rendelés 40 db

Ezt a játékot úgy tervezték, hogy gyermeke a lehető legjobban fejlődjön.

FA – a tömbök természetes anyagból készülnek, ami fa, amelynek szépségét és tartósságát mindenki értékelni fogja. A fa nagyon jól néz ki mind természetes állapotában, mind festett.

FEJLESZT – egy fából készült játék nagyszerű szórakozás a gyermek számára, és nagyszerű módja annak, hogy fejlessze manuális készségeit és képzeletét. Támogatja a kéz-szem koordináció gyakorlását is, valamint logikus gondolkodási készségeket tanít. A gyermek megtanulja a koncentrációt és a türelmet is.

TÖKÉLETES SZÓRAKOZÁSRA - nagyszerű módja annak, hogy szabadidejét eltöltse, és nagyszerűen szórakozzon szüleivel vagy társaival. A különböző épületek elrendezése hosszú ideig nagyon szórakoztató, ami nem fog gyorsan unatkozni.

TANÍT – a tanuláshoz is jól fog működni. Segítségével a gyermek gyorsan megtanulja felismerni a színeket és geometriai alakzatokat létrehozni.

SPECIFIKÁCIÓ – anyag: fa; fejleszti a koncentráció és a türelem készségeit; segít a tanulásban

Oktatási játék, amely serkenti és serkenti a gyermek fejlődését. A játék fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, élesíti a koncentráció érzését, tanítja a színdiszkriminációt és segít a számok tanulásában. A játék abból áll, hogy a színes elemek számait az alapon lévő pontok számához igazítják. A számok megismerését a szivárványt alkotó blokkok színeinek kiválasztása támogatja. A puzzle egy alapból és 10 különböző színű elemből áll. A játék a legjobb minőségű anyagokból készül, és vízbázisú festékekkel van festve, így biztonságos a gyermek számára.

ÉLETKOR: 3 ÉV+
elemek száma: 11
Anyaga: fa
A termék méretei: 25 x 17,50 x 5 cm
Súly: 0,39 kg
A csomag méretei: 29 x 5,50 x 20 cm



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.