WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Extrém hő & tűzálló kesztyűbőr kevlár varrással, Per

2 237,95 Ft /pár ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
100 pár
Elérhető mennyiség
5231 pár
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

EXTRÉM HŐÁLLÓ VÉDELEM ▶ Teljes tehénhasadékbőr felület (amely gondosan kiválasztott, kiváló minőségű tehénbőrből készült, vastagsága meghaladja az 1,2 mm-t), hőszigetelés és puha izzadságelnyelő pamut belsejében, farmer mandzsetta, amelyek miatt ezek a kesztyűk legalább 662 ° F (350 ° C) hőmérsékletnek ellenállnak, és elegendőek a magas hőmérsékletű munkák nagy részének kezeléséhez.
VASTAG ÉS PUHA ▶ Ezek a kesztyűk a tehén bizonyos részeiből készülnek, amelyek nemcsak vastagok, hanem puhaak és rugalmasak is, extrém hő- és tűzállósággal, szúrásállósággal, vágásállósággal és mérsékelt olajállósággal. Így hatékonyan javíthatja a munka hatékonyságát.
TARTÓS KEVLÁR VARRÁS ▶ Ez a hőálló kesztyű kevlár szálat használ, ami azt jelenti, hogy jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek, mint más hőálló kesztyűk, és nem könnyű megtörni, nagyon alkalmas magas hőmérsékletű munkákhoz. Megerősített tenyér a párnázó kezekhez, amikor nehéz súlyú vagy éles tárgyakkal dolgozik. Kiváló teljesítmény nagy teherbírású hegesztésnél, forró dolgok, például tűzhely és edények megfogása, szén vagy tűzifa égetése.
SZÉLES VÁLASZTÉK ALKALMAZÁS ▶ Ez a kesztyű tulajdonságai és kiváló minősége hasznossá teszi hegesztéshez, grillezéshez, grillezéshez, fatüzelésű tűzhelyhez, sütőhöz, kandallóhoz, vágáshoz, kertészkedéshez, kempingezéshez, tábortűzhöz, állatkezeléshez és még sok máshoz.
PROFESSZIONÁLIS GYÁRTÁS ▶ Kim Yuan több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a bőr munkakesztyűk gyártásában, így tudjuk, hogyan kell kiválasztani a kiváló minőségű bőrt és kiváló minőségű munkakesztyűket, biztosak vagyunk benne, hogy ezek a kesztyűk összehasonlíthatók a piacon lévő hasonló kesztyűkkel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.